Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2017.08.16. 19:59

A nap legviccesebb politikusa, a nap legnagyobb sivalkodása és a nap legnagyobb ellenzéki töketlenkedése. Mindez az este 7:59-ben. Vegyétek és egyétek, de legfõképp kattintsatok.
A nap legviccesebb politikusa: Dömötör Csaba

Miután az LMP a következő kétbites kérdést tette fel a miniszterelnöknek: kérem, az alábbi két megoldás közül az Ön által helyesnek vélt választ szíveskedjen aláhúzni.
A) Európai Unió
B) Oroszország

Az ellenzéki pártot ezúttal Dömötör Csaba államtitkár tette helyre: "köszönettel vettük feleletválasztós kérdését, ugyanakkor sajnáljuk, hogy a lehetséges válaszok között nem szerepelt az, ami számunkra a legkedvesebb: C) Magyarország.” :D :D :D

A nap legrosszabb híre: Gyurcsány nem kerül börtönbe

Gyurcsány Ferenc szívszorító sivalkodásban fakadt ki a Facebookon, mert Tátrai Miklós vonul börtönbe helyette. "Ma reggel Tátrai Miklós börtönbe vonul. Helyettem. Az volt a bűne, hogy nem volt hajlandó hamisan tanúskodni ellenem a Sukoró-perben. Azt a számlát fizeti, amit nekem szántak... A büntetőügy elindítása óta többször beszéltem Miklóssal, és egykori helyettesével, Császy Zsolttal. Nagyszerű embereket ismertem meg. Állták és állják a sarat. Nem panaszkodnak, küzdenek. Erővel, tisztességgel. Most ezért büntetik őket. Zsolt egy hónap múlva vonul a börtönbe" – sivalkodott a pártelnök.

A nap vesztese: a "kormányváltásra" készülő ellenzék, amely el sem indul a paksi időközin

Az ellenzéki pártok számára kiváló lehetőséget jelentett volna a szeptember 10-i paksi időközi választás, hiszen alkalmuk adódott volna felmérni a támogatottságukat. Azonban annyira félnek az arcvesztéstől, hogy inkább el sem indulnak a paksi időközin. Szabó Péter, a Fidesz-KDNP jelöltje független jelöltekkel mérkőzhet meg a polgármesteri posztért. Mezősi Árpád volt szocialista képviselő sem merte bevállalni a vörös szegfűt, így függetlenként indul. A magát kormányváltó erőként aposztrofáló Jobbik el sem indul és egyelőre azt sem lehet tudni, hogy támogatnak-e valakit.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére