Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2017.08.07. 19:59

Vona Gábor csak azért sem hajlandó bocsánatot kérni a nyugdíjasoktól; Az Egyesült Államok együttmûködésre törekszik Oroszországgal; A franciák nem akarják Macron feleségét first ladynek. A nap legfontosabb hírei a 888-on!
Vona Gábor csak azért sem hajlandó bocsánatot kérni a nyugdíjasoktól

Dömötör Csaba parlamenti államtitkár szerint mivel Vona Gábor lenézően beszélt a magyar nyugdíjasokról, ezért minden magyar nyugdíjastól bocsánatot kell kérnie, ám erre a Jobbik elnöke mai napig nem volt hajlandó, sőt meg is ismételte állításait.

Csak emlékeztetőül – ilyen egy néppártosodó párt elnöke: "hétköznapokon kedves bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul és hörgik fel a XX. század minden traumáját [...] húzták maguk mögött a kis bevásárlókosarukat, és ne szépítsük, a szemeikben gyűlölet lobogott, a szájukból pedig a szennyvíz folyt".
Az Egyesült Államok együttműködésre törekszik Oroszországgal

Az amerikai és az orosz diplomácia vezetője a Délkelet-ázsiai Országok Szövetsége (ASEAN) 50. külügyminiszteri tanácskozása alkalmával találkozott a Fülöp-szigetek fővárosában, Manilában. Rex Tillerson a találkozó után elmondta: "az USA együttműködésre törekszik Oroszországgal, értelmetlen lenne elvágni a kapcsolatot azért, mert bizonyos ügyekben nem értenek egyet".

A franciák nem akarják Macron feleségét first ladynek

Már közel 200 ezer ember írta alá azt a petíciót, amiben azt követelik, hogy Emmanuel Macron francia elnök felesége hivatalosan ne kapja meg az ország frist ladyje pozíciót, hiszen akkor még több közpénzt kellene áldozni Brigitte-re.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére