Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2017.07.31. 19:59

Annyira nem érdekelt senkit a vizes vb, hogy csaknem félmillióan el is mentek rá; Simicska Ádám ötödik lehet a Jobbik listáján; Csalással sikerült csak nyerni a venezuelai szoci elnöknek. Az este legfontosabb hírei csak a 888-on!
Annyira nem érdekelt senkit a vizes vb, hogy csaknem félmillióan el is mentek rá

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter egy hétfői sajtótájékoztatón beszélt a látogatottsági adatokról. Mint az eseményen elmondta: a margitszigeti és a Duna Aréna melletti szurkolói zónákban több mint 400 ezer látogató fordult meg. A szigeten a két hét alatt ötször volt telt ház, szombaton, a Magyarország-Horvátország férfi vízilabdadöntő alatt pedig nemcsak a MAC-pályát, hanem a Margitszigetet is le kellett zárni.

Simicska Ádám ötödik lehet a Jobbik listáján

Simicska Lajos fia a Jobbik országos listájának ötödik helyén szerepelhet a 2018-as parlamenti választáson. A milliárdos csemete jelenleg a Magyar Nemzet kiadóját vezeti, de az Origo információi szerint inkább politikai karrierre vágyik.

Csalással sikerült csak nyerni a venezuelai szoci elnöknek

A venezuelai Országos Választási Tanács által kiadott közlemény szerint több mint nyolcmillió ember szavazott a Madurónak gyakorlatilag teljhatalmat adó nemzetgyűlésre. Ez több mint a duplája az ellenzéki és a független szakértők által becsült számoknak. A korábban a szavazást bojkottálni szándékozó ellenzék szerint ugyanakkor egyértelműen csalás történhetett, egy független elemzőintézet szerint voltaképpen csak 3,6 millióan szavaztak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére