Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2017.07.21. 19:59

Orbán: Netanjahu a jövõ miatt jött Magyarországra; Aggasztó mértékben növekedik az iszlamisták száma a németeknél; Kurz a migránsok távoltartását kérte az olaszoktól, egybõl neonácivá avanzsálták. Az este legfontosabb hírei!
Orbán: Netanjahu a jövő miatt jött Magyarországra

A magyar kormányfő szerint az izraeli miniszterelnök a jövő miatt érkezett hazánkba és a kölcsönös érdekek alapján történő együttműködést kereste Magyarországgal. Orbán kifejtette: határ megvédése nemzeti feladat, mivel a terrorakciókat nem tudják megállítani Európában, ha nem tartóztatják fel a migránsokat, és ha Izrael katonai erejével nem lép fel a militáns terrorcsoportokkal szemben, akkor újabb és újabb migránsáradat indul meg Európa felé, így Magyarország felé is.

Aggasztó mértékben növekedik az iszlamisták száma a németeknél

A német szövetségi bűnügyi hivatal (BKA) főnöke, Holger Münch szerint 690 olyan radikális iszlamista tartózkodik jelenleg Németországban, akik akár terrortámadást is hajlandóak lennének véghez vinni. Februárban még csak hatszázan voltak. Hozzátette: a radikális iszlám jelenti a legnagyobb fenyegetést az országra nézve, megelőzve ezzel a bal- és jobboldali szélsőségeseket.

Kurz a migránsok távoltartását kérte az olaszoktól, egyből neonácivá avanzsálták

Az osztrák külügyminiszter, Sebastian Kurz felhívta az olaszok figyelmét arra, hogy a migránsokat még a tengeren vissza kell fordítani, nem szabad hagyni, hogy elérjék az olasz partokat. Lampedusa polgármestere, Salvatore Martello azonban nem kért Kurz tanácsaiból, és neonácinak titulálta az osztrák tárcavezetőt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére