Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2017.06.15. 19:59

Kattant a bilincs egy szocialista milliárdos csuklóján; Újra kell kezdeni Ahmed H. perét; Putyin úgy megtrollkodta az FBI volt igazgatóját, hogy ihaj. Ezek a nap legfontosabb hírei.
Czeglédy Csaba előzetes letartóztatását kezdeményezte az ügyészség

Czeglédy Csaba társaival együtt egy többszintes céghálót működtetett, hogy így kerüljék el a közterhek megfizetését. A gyanú szerint a bűncselekmények következtében az állami költségvetést több mint hárommilliárd forintos vagyoni hátrány érte. A Csongrád Megyei Főügyészség kilenc gyanúsított – köztük Czeglédy Csaba, közvetlen munkatársai, a bűnszervezet középső és alsó szintjein elhelyezkedő cégek vezetőinek – előzetes letartóztatására tett indítványt.

Újra kell kezdeni Ahmed H. perét

Másodfokon tárgyalták Ahmed H. perét a Szegedi Ítélőtáblán. Meglepő ítélet született. A vádlott a bíróság előtt tagadta, hogy terrorcselekményt követett volna el, ám azt beismerte, hogy megdobálta kővel a rendőröket. A Szegedi Ítélőtábla végül hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet, az elsőfokú eljárást meg kell ismételni.

Putyin alaposan megtrollkodta az FBI menesztett igazgatóját

Vlagyimir Putyin orosz elnök éves stand-upját tartotta újságírók előtt. James Comey-ról, az FBI menesztett igazgatójáról azt mondta: "Amennyiben ez az ügy azzal végződik, hogy vádat emelnének Comey ellen, akkor készek vagyunk neki menedéket biztosítani Oroszországban. Erről tudnia kell". Az orosz elnök ezzel a mondattal komoly fejfájást okozhat Comey-nak, ugyanis az utóbbi időben minden orosz kapcsolattal rendelkező kormányzati vezető ellen brutális boszorkányüldözés folyt Washingtonban. A liberális média aligha fog szó nélkül elmenni amellett a tény mellett, hogy maga az orosz elnök kínált menekülő útvonalat Comey számára.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére