Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2017.05.17. 19:59

Beindult az uniós nehéztüzérség; Csak úgy hullanak a fõszerkesztõk a balliberális médiában; Novák Elõd kiakadt az Alfahíren. Ezek a nap legfontosabb és/vagy legérdekesebb hírei.
Az EP a hetes cikk szerinti eljárás előkészítését kéri Magyarországgal szemben

Egy minden eddiginél súlyosabb támadás indult Magyarország ellen. A 393 szavazattal, 221 ellenében, 64 tartózkodás mellett jóváhagyott határozat szerint az elmúlt néhány év fejleményei együttvéve "rendszerszintű fenyegetést jelenthetnek a jogállamiságra nézve" Magyarországon. A szerdai szavazást követően továbbra is legalább két lépés kell még ahhoz, hogy meginduljon Magyarországgal szemben az a többlépcsős eljárás, melyet az alapjogok megsértése esetére kodifikáltak az uniós jogba. A végső szankció az alapjogokat megsértő bármely tagállammal szemben az, hogy felfüggesztik az adott ország szerződésekből fakadó egyes jogait, így a közös döntésekbe való beleszólási jogot. A részleteket itt tudod elolvasni.

Borul a ballib média: két nap alatt két főszerkesztő mondott fel

Tegnap az Index, ma a Népszava főszerkesztője jelentette be távozását. Május végén közös megegyezéssel távozik a Népszava főszerkesztői posztjáról Németh Péter; a szerkesztőség munkáját megbízott főszerkesztőként Horváth Gábor jelenlegi felelős szerkesztő irányítja – közölte a kiadó. Kedden az Index főszerkesztője, Dudás Gergely mondott le pozíciójáról. Dudás hetekkel ezelőtt azt mondta, hogy ha Simicskától politikai megrendelést kap, akkor lemond a lap vezetéséről. Vélhetően ez állhat a döntése mögött.

Novák Előd páros lábbal szállt bele a Jobbik pártlapjába

A Jobbik pártalapítványán keresztül kitartott hírportál olyan nevetségesen hazug cikket tett közzé, hogy a Jobbik lejtmenetét eddig nemigen kommentáló Novák Előd is felháborodott, és nyilvánosan hazugnak nevezte a médiumot. "A cikk szerint a radikalizmusunk korábban azt jelentette, hogy jelszavakat skandálunk, és a közös gyűlölet tartott össze minket... Ezek az elképesztő hazugságok eddig csak a ballib megbélyegzők eszköze volt, a mi oldalainkon ilyenek nem jelenhettek meg, de miért volna zsidózás, ha pl. kritizáljuk a Simon Peresz izraeli államfő elszólásából ismert, hazánk általuk történő felvásárlását?" – írta Novák. A részleteket itt találod.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére