Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Tóth Dalma

2017.05.11. 19:59

Soros György újra akcióba lendült Trumppal szemben; Az MSZP nem hazudik többé a képünkbe; Szijjártó: Magyarország szerint rossz a migráció - olvasd nálunk a nap legfontosabb híreit!
Soros György újra akcióba lendült Trumppal szemben

A milliárdos üzletemberhez köthető migránssimogató szervezetek – a Center for Popular Democracy, az Association of Community Organizations for Reform Now, valamint a Make the Road New York – partnerségi megállapodást kötöttek, hogy "megszégyenítsék és megnevezzék" azokat a vállalatokat, amelyek profitálnak Donald Trump elnökségéből. A fő ellenség ezért most a PMorgan, a Wells Fargo, a Goldman Sachs, a Boeing, a Disney, az IBM, a BlackRock, az Uber, és a Blackstone.

Az MSZP nem hazudik többé a képünkbe

A szocialisták a jövőben nem nyilatkoznak a "Fidesz pártsajtójának". Nyakó István MSZP-s politikus ezt azzal indokolta, hogy a fideszes médiumok folyamatosan elferdítik az ellenzéki politikusok nyilatkozatait, és egy nem létező "álomvalóságot" mutatnak be.  Ez azt jelenti, hogy az Echo Tv-n, az M1-en, a Tv2-n nem láthatunk, a 888.hu-n, az Origón, a pestisracok.hu-n, a Magyar Időkön, a Lokálon, a Riposton és a Magyar Hírlapon pedig nem olvashatunk többé szocialista nyilatkozatokat.

Szijjártó: Magyarország szerint rossz a migráció

A készülő európai fejlesztési stratégia két pontja is pozitív színben próbálja feltüntetni a bevándorlást, valamint minden tagállamot arra akarnak kötelezni, hogy erről így gondolkozzon. Magyarország véleménye szerint viszont a migráció "rossz dolog", mivel a tapasztalatok szerint a migrációnak egyebek között komoly biztonsági kockázatai vannak – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben. Hozzátette, hogy Magyarország csak akkor fogadja el a fejlesztési konszenzust, ha az világossá teszi és elismeri, hogy kizárólag az Európai Unió tagállamainak jog- és hatásköre eldönteni, hogy milyen migrációs politikát kívánnak folytatni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére