Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2017.04.21. 19:59

Furcsa összefonódások a ballib sajtóban; az Index munkatársai tudják, mire számíthatnak Simicskától; így mosdatja a ballib sajtó Simicskát és az Indexet. Ezek a nap legfontosabb független, objektív hírei a balliberális sajtóról.
Furcsa összefonódások

Uj Péter 444-es főszerkesztőtől bérelt ingatlanban van Bodolainak, az újdonsült Index-tulajnak ügyvédi irodája. A 444 főszerkesztőjének három budaörsi ingatlana is van, ebből Bodolai ügyvédi irodája Budaörs Tárogató 26. szám alá van beegyezve, amely az ingatlan-nyilvántartás tanúsága szerint Uj Péteré. Vannak itt még egyéb összefonódások is.

Az Index munkatársai tudják, mire számíthatnak Simicskától

Nem akarok rosszmájú lenni, ezért kommentár nélkül írom. 2014 januárjában, amikor hivatalosan is Simicska Lajos érdekeltségébe került a Class FM, az Index.hu a következő felütéssel kommentálta a hírt: "Mostantól Sebestény Balázsék is úgy ugrálnak, ahogy a Közgép-főnök fütyül." Na jó, nem bírom ki: LOL!!!

Így mosdatja a ballib sajtó Simicskát és az Indexet

Bokor Gábor ezt írja cikkében: bár már tavaly nyáron megírtuk, hogy a Jobbikkal összeálló vállalkozó rá akar tenyerelni az Indexre, sokan kacsának minősítették a hírt, de csütörtökön kiderült, valóban így történt. A legmeglepőbb, hogy az üzlet megkötése, pontosabban az opciós lehetőség lehívása után is folytatja a mosdatást a baloldali oldalak többsége.

A végszóban kollégánk a liberális újságírók magasan szárnyaló igazságérzetére apellálva írja, hogy "Panyi Szabi, Dull Szabi, Dezső Bandi! Sosincs késő kiszállni!" A teljes cikket itt tudod elolvasni.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére