Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2017.03.29. 19:58

Lövöldözés történt Washingtonban; további leszámolások a Jobbik; vizsgálná a kormány a felsõoktatási intézmények szabályosságát. A nap legfontosabb hírei.
Lövöldözés történt Washingtonban

Az amerikai fővárosban lövöldözés történt. Az elkövetőt a Capitoliumnál igazoltatni akarták a rendőrök, azonban a sofőr nem volt hajlandó együttműködni, és ámokfutásba kezdett. Áthajtott a biztonsági kordonon, több rendőrt is megpróbált elütni, míg végül egy rendőrautóba ütközött. A támadó megpróbált elrohanni, azonban a washingtoni rendőrök letartóztatták. Az incidensben senki sem sérült meg, szerencsére kórházba sem kellett senkit szállítani.

További leszámolások a Jobbikban

Vona Gábor néppártosodási akciója további darabokra cincálja a pártot. Eddig már négy alapszervezet feloszlatására került sor, a következő áldozat pedig Gulyás Géza, a nyírturai Jobbik alapszervezetének elnöke. A volt elnökkel a „gárdamellény-visszakövetelő” akcióban történő részvétele után számoltak le, Gulyás Géza ellen előbb etikai eljárást indítottak Vonáék, majd nemes egyszerűséggel kipaterolták a köpönyegforgató pártból.

Vizsgálja a kormány a felsőoktatási intézmények szabályosságát

Palkovics László oktatási államtitkár közlése szerint ötévente áttekinti a kormány az egyetemek működését, miután fény derült arra, hogy több külföldi intézmény is szabálytalanul működik Magyarországon. A balliberális sajtó meggyőződése ellenére az államtitkár szerint nincs szó arról, hogy a CEU-t venné célkeresztjébe a vizsgálat, hiszen 28 másik, Magyarországon működő egyetem is érintett. A kormány által szabott feltételeknek 2018 februárjáig kell megfelelnie az egyetemeknek, ennek hiányában 2018 szeptemberétől új képzést nem indíthatnak az intézmények.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére