Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2017.01.30. 19:59

Orbán Viktor: jelentõs fejlesztések lesznek Szegeden; muszlim vallású lehetett a kanadai merénylet elkövetõje; 2020-ig 15 millió migráns érkezhet Európába. Ezek a nap legfontosabb hírei.
Orbán Viktor: jelentős fejlesztések lesznek Szegeden

Szegednek minden adottsága megvan ahhoz, hogy kiemelkedő regionális központ legyen - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Szegeden. A bejelentett beruházások teljes költségét Orbán Viktor mintegy 50 milliárd forintra tette. A legfontosabb fejlesztések: a 47-es út négy sávos lesz, 15 milliárd forintból megépül a Tisza-híd, valamint fejlesztik a szegedi repteret.

Muszlim lőhetett muszlimokra Québecben

 Lövöldözés volt vasárnap a kanadai Québecben, az ottani iszlám kulturális központ mecsetében. Hatan meghaltak, nyolcan pedig megsebesültek. Az elkövetőkről kiderült, hogy diákok, az egyikük marokkói származású. Az elkövetők a támadás előtt azt kiabálták, hogy "Allahu Akbar".

15 millió migráns érkezhet Afrikából 2020-ig

Az osztrák katonai nemzetbiztonsági szolgálat becslései szerint Európa újabb bevándorlási hullám előtt áll, 2020-ig pedig 15 millió migráns is érkezhet Afrikából az öreg kontinensre. A hírszerzők szerint jelentős mértékben gazdasági okokból fognak útnak indulni a migránsok, köszönhetően a meredeken növekvő munkanélküliségnek.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére