Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bertha László

2017.01.16. 19:59

Botka személye még az MSZP-ben is megosztó; kudarcot vallott a nagy ellenzéki összeborulás Szentendrén; egyre többen csatlakoznak a Vona ellen tüntetõ gárdistákhoz.
Botka személye még az MSZP-ben is megosztó

Egyre többen táncolnának vissza Botka László miniszterelnök-jelöltségétől az MSZP-ben. Bár a hivatalos kommunikáció szerint az MSZP vezetése támogatja Botka László miniszterelnök-jelöltségét, a pártban egyre többen vannak, akik elhibázottnak tartják az ötletet. Többen is kifogásolják például, hogy a szegedi polgármester annak ellenére sem mondott le szokásos év eleji külföldi üdüléséről, hogy maga jelentkezett be a baloldal miniszterelnök-jelöltjének, ami az egyik legfajsúlyosabb kérdés a 2018-as választás szempontjából.

Kudarcot vallott a nagy ellenzéki összeborulás Szentendrén

Kósa Lajos szerint a vasárnapi szentendrei időközi választáson megbukott az ellenzék „sunyi koalíciója”, hiszen az emberek nem hagyták magukat becsapni. Szentendrén a baloldal és a Jobbik is beállt egy civil szervezet mögé, de a voksolás győztese, Négyessy Katalin még a 2014-es Fidesz-KDNP-s eredménynél is jobbat ért el. A Fidesz frakcióvezetője szerint az ellenzéket csak a hatalom és a pénz vezérli, ennek érdekében pedig félredobnak mindenféle elvet.

Egyre többen csatlakoznak a Vona ellen tüntető gárdistákhoz

A Magyar Gárda tagjai esküszegéssel vádolják Vona Gábort, ezért nyílt levélben szólították fel nemrég a Jobbik elnökét, hogy adja vissza gárdamellényét, mivel annak viselésére méltatlanná vált. A Jobbik budapesti vezetése által hőbörgőknek beállított tiltakozókhoz most a Kárpát Haza Õrei Mozgalom is becsatlakozott, akik egykor Szegedi Csanád ellen is kellemetlen helyzetbe hozták Vona Gábort. A legfrissebb értesüléseink szerint a tüntetéshez volt debreceni párttagok is csatlakoznak. Így tehát Vona Gábornak nem csak a közvélemény-kutatások miatt kell aggódnia.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére