Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2016.11.08. 19:59

Nem szavazta meg az ellenzék az alaptörvény-módosítást; Tovább erõsödött a kormánypártok támogatottsága; Németország támogatja leginkább a Törökország-ellenes fegyveres csoportokat. A nap legfontosabb hírei csak a 888-on! Olvasd nálunk!
Nem szavazta meg az ellenzék az alaptörvény-módosítást

Nem kapta meg a szükséges kétharmados támogatást a parlamentben Orbán Viktor miniszterelnök alkotmánymódosítási javaslata, amely kimondta volna, hogy Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be. Az Országgyűlés 131 igen, három nem szavazattal nem fogadta el a hetedik alkotmánymódosítást. A kényszerbetelepítés elleni alaptörvény-módosításhoz 133 igen szavazatra lett volna szükség, azonban csak a Fidesz-KDNP képviselői szavaztak igennel a módosításra.

Tovább erősödött a kormánypártok támogatottsága

Ha most vasárnap lennének az országgyűlési választások, akkor a Fidesz–KDNP lényegesen jobb listás eredményt érne el, mint 2014-ben. Az adatok szerint az októberben megjelenő öt közvélemény-kutatás átlagolt eredménye csaknem 30 százalékos Fidesz–KDNP-tábort mutat a teljes felnőtt népességen belül.

Németország támogatja leginkább a Törökország-ellenes fegyveres csoportokat

A török külügyminiszter szerint Németország támogatja leginkább a Törökország-ellenes fegyveres csoportokat a Közel-Keleten. Véleménye szerint ez azért lehetséges, mert Berlin nem szeretné, ha Törökország tovább fejlődne.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére