Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2016.08.12. 19:59

Megduplázódhat az Európába érkezõk száma; a svédek több mint 1000 migránst deportálnának Magyarországra; kiszivárgott Soros György és Hillary Clinton titkos levelezése. Ezek a nap legfontosabb hírei.
Megduplázódhat az Európába érkezők száma

Az utolsó negyedévben az eddigiekhez képest akár meg is duplázódhat az Európába érkező migránsok száma – jelentette ki Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 műsorában pénteken. A szóvivő szerint ezt alátámasztja az elmúlt 4-5 év statisztikai adatai is. Az utolsó negyedév arról szól, hogy akik már útra keltek, mindenképpen megpróbálnak bejutni Európába. "A Közel-Keleten és Észak-Afrikában milliók állnak útra készen, és a migráció szervezői mögött ott áll a szervezett bűnözés és a terrorizmus is" – mondta Kovács. A kormányszóvivő zsarolásnak nevezte, hogy egyes európai politikusok a támogatások megvonását javasolják azon országok esetében, akik ellenállnak a kényszerbetelepítésnek, ami elfogadhatatlan.

A svédek több mint 1000 migránst deportálnának Magyarországra

A dublini szabályozás keretében ezernél is több menedékkérőt akar visszaküldeni Magyarországra Svédország. Magyarország a svédek kijelentésére válaszként közölte, hogy nem alkalmazza a Dublin III-at; minderre a svédek reakciója az, hogy a migrációügyi miniszter, Morgan Johansson be fogja hívni a magyar nagykövetet. A svédek szerint aki nem alkalmazza a Dublin III-at, az nem lehet EU-tag. Svédország egyébként pontosan 1061 menedékkérőt akar deportálni hazánkba arra hivatkozva, hogy itt regisztrálták őket az EU-ban először. Magyarország azonban nem fogadja el mindezt, hiszen a migránsok először nem Magyarország területén léptek be az EU területére, hanem Görögországban.

Kiszivárgott Soros György és Hillary Clinton titkos levelezése

A WikiLeaks kiszivárogtatott egy olyan e-mailt, amit Soros György és Hillary Clinton váltott egymással még 2011-ben. Soros György tanácsokat adott Clintonnak, hogy mit kellene kezdenie az Albániában kialakult helyzettel. Albániában 2011-ben több napos demonstrációra került sor országszerte. Az eset kapcsán Soros kétségbeesett levelet írt Hillary Clintonnak. Pár nappal azután, hogy soros elküldte a levelet Clintonnak, az EU az üzletember által javasolt egyik embert, Miroslav Lajcakot Albániába küldte, hogy találkozzon az ország vezetőivel, közvetítsen közöttük és vessen véget a zavargásoknak. Soros tehát beavatkozott az USA diplomáciai ügyeibe.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére