Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth József György

2016.06.20. 19:59

Megismételhetik az osztrák elnökválasztást; meg kell reformálni az uniós menekültpolitikát; Orbán Viktor nagypapa lett. A nap legfontosabb hírei.

 

Megismételhetik az osztrák elnökválasztást

Az alkotmánybíróság elkezdte vizsgálni az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) június 8-án benyújtott igényét, amellyel jogi úton támadják meg az államfőválasztás eredményét. A párt elnöke 150 oldalas panasszal élt, amelyben elsősorban levélszavazatokkal történő visszaélések gyanújának kivizsgálását kéri. Az alkotmánybíróságnak négy hete van arra, hogy megvizsgálja a beadványt és döntést hozzon. Ez még várhatóan tehát az előtt megtörténik, hogy az új államfő július 8-án hivatalba lépne. Hétfőn 25 munkatárs vallomására került sor. Az első tanúk arról számoltak be, hogy a választási bizottságok "igen könnyelműen" tartották be a törvényi előírásokat.

Meg kell reformálni az uniós menekültpolitikát

Szijjártó Péter szerint az EU a bevándorlásra ösztönzi az embereket és aki illegálisan bejutott az unió területére, itt is marad. A miniszter szerint alapvető ideológiai változásra van szükség az Európai Unió bevándorlási politikájában, az ugyanis jelenleg arra koncentrál, hogyan lehet még több embert a bevándorlásra ösztönözni, majd elosztani. Szijjártó elmondta: Magyarország nem a tehermegosztást tartja az első számú feladatnak, hanem a teher csökkentését. A külügyminiszter szerint arra kellene törekedni, hogy minél kevesebb illegális bevándorló érkezzen Európába. 

Orbán Viktor nagypapa lett

Orbán Viktor legnagyobb lánya, Ráhel nemrég adott életet kislányának, aki 3300 grammal és rengeteg hajjal látta meg a napvilágot. Orbán Ráhel egy budapesti kórházban, hagyományos úton adott életet kislányának, aki a Tiborcz Aliz nevet kapta. Az anyuka és a baba jól vannak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére