Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2016.06.15. 19:59

Újabb terrorhullám érheti el Európát; orosz szurkolók randalíroznak Lille utcáin; sokba fájhat a brexit az angoloknak. A nap legfontosabb hírei.
Újabb terrorhullám érheti el Európát

Belgiumi és franciaországi merényletekre készülő dzsihadisták tartanak Európába. Az Iszlám Állam harcosai másfél héttel ezelőtt indultak útnak Szíriából, hogy Törökországon és Görögországon keresztül a kontinensre jussanak. A belga hatóságok szerint az Iszlám Állam terroristáinak első számú célpontja Franciaország, azonban nem zárható ki annak a lehetősége sem, hogy egyes terrorsejtek Belgiumban is merényleteket terveznek.

Elszabadultak az indulatok Lille-ben

Oroszország 2-1-re kikapott Szlovákiától, így kevés esélye maradt, hogy továbbjusson az Európa-bajnokság csoportköréből. Az orosz szurkolók jelenleg Lille városában randalíroznak. A legfrissebb hírek szerint a francia rendőrök könnygázzal próbálják oszlatni a randalírozó oroszokat.

Sokba kerülhet a brexit az angoloknak

George Osborn brit pénzügyminiszter kiszámolta, hogy mintegy 30 milliárd fontos azonnali kiesést okozna, ha Nagy-Britannia kilépne az EU-ból. Mindezt azonnali adóemeléssel és kiadáscsökkentéssel kellene ellensúlyozni. A pénzügyminiszter szerint a kilépés nagyobb veszélyt jelentene az országra, mint a 2008-as gazdasági válság.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére