Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2016.05.10. 19:59

Több milliárd forint értékû fejlesztések Veszprémben; õsszel lesz a kvótaellenes népszavazás; késeléses terrortámadás Németországban. Ezek a nap legfontosabb hírei.
Fejlesztések Veszprémben

Orbán Viktor miniszterelnök és Porga Gyula a város polgármestere egy megállapodást írt alá ma délután, amely szerint Veszprém a Modern Városok program keretében több mint tízmilliár forintot kap. Hárommilliárd forintból új völgyhíd épül, ehhez egy ugyancsak 3 milliárd forintos útépítés is társul. 2,5 milliárd forintot szánnak az állatkert, 762 millió forintot pedig a zeneiskola felújítására. Ezeken kívül is rengeteg fejlesztés valósulhat meg a városban a következő években.

Hivatalos: népszavazás lesz a kvótarendszerről

Elrendelte kedden az Országgyűlés a kötelező betelepítési kvótáról szóló országos népszavazást, amelyet a kormány kezdeményezett. A népszavazási kérdés úgy szól: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?" A parlament 136 kormánypárti és jobbikos igen szavazattal, 5 független képviselő nem voksa ellenében döntött a referendum elrendeléséről.

4 embert késelt meg egy muzulmán Németországban

Egy muszlim férfi négy másik embert sebesített meg késsel egy München környéki pályaudvaron. Az egyik áldozat súlyosan megsérült, a legfrissebb hírek szerint belehalt sérüléseibe. A szemtanúk elmondása szerint a férfi azt kiabálta, hogy "Allah Akbar!”. A támadó egy fiatal, büntetlen előítéletű, német állampolgárságú férfi lehetett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére