Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Erős felszólalások a Tranziton, Gyurcsány újabb 2006-ra készül?

888.hu

2021.08.28. 19:59

A rock and roll az egyik legnagyobb konzerváló erő?

 

A szombati napon is tovább folytatódott a Tranzit, ahol a Dömötör Csaba Ujhelyi Istvánnal vitatkozott a magyar gazdasági helyzetről és a koronavírussal kapcsolatos válságkezelésről.

A tegnapi napról is érdemes megemlékezni, mivel a közéleti rendezvényen Gulyás Gergely – Hiller István vita is lezajlott ahol a Fudan és az atlétikai vb is szóba került. A legérdekesebb elszólást mégis más valaki mondta a Tranziton.

A pénteki nap folyamán kiderült, hogy nem igazán érdemes MSZP-s sütögetésre elmenni, mert könnyen pisilnek a bográcsba az ilyen rendezvényeken.

Ezzel párhuzamosan Gyurcsány már készíti a tervét, hogy egy újabb 2006-os eseményt levezessen, ha véletlen megnyernék a választást és nem sikerülne békésen átvenniük a hatalmat.

Magyarországon kívül is zajlik az élet, Afganisztánban Bidenék két ISIS-K katonákkal megrakott börtönt is átadtak a táliboknak, így több ezer erőszakos alak került a nem békéről híres mozgalomhoz.

A szombati nap, viszont más miatt is kiemelten fontos, mivel 70 éve született a rock & roll legenda: Rob Halford. Pozsonyi Ádám ennek emlékére pedig leírta, hogy hogyan lett a rock & roll az egyik legnagyobb konzerváló erő a világon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére