Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Embargók és gender-érzékenyítések helyett a gyermekek és a béke pártján állnak a magyarok

888.hu

2022.05.07. 19:59

Erre egyértelműbb válasz nem is születhetett volna április 3-án.

 

Bősz Anett gyermeket vár. Donáth Anna szintén – bár ez utóbbi még talán nincs megerősítve. Ennek a hírnek nem csupán a hozzátartozók, de minden magyarnak megmelegíti a szívét. Hiszen egy pár életében nem is lehetne csodásabb pillanat, mint mikor a szerelmüket megkoronázza az Isten egy csodás ajándékkal. A csecsemő pedig a magyarságnak ad egy olyan reményt, miszerint mindörökké megmaradunk itt, a Kárpát-medencében.

Horváth K. József is abban bízik, hogy a liberálisok hozzáállása is megváltozhat a gyermek világrajövetelét követően:

Hátha az anyaság változtat a várandósság örömét élő fiatal nő gondolkodásán, s míg kisfia felcseperedik és itt fog élni a szüleivel együtt, addigra világossá válik számára is, hogy haza csak egy van. S ez a haza azért áll ezer éve, mert a benne élők, a hazafiak vigyáztak a hagyományaikra, a keresztény értékeikre, amiből sok liberális eszme ki akarja szakítani.”

 

 

Hiszen Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke nem csupán annak a 3 millió magyarnak szeretné megtartani az országot olyannak, amilyennek megszoktuk és megszerettük (többek között békésnek és biztonságosnak), hanem az ellenzéki szavazóknak és politikusoknak is – ha ők ezt nem is hajlandóak beismerni, vagy éppen megköszönni.

A miniszterelnök a gondolatait meg is osztotta háborúval kapcsolatban a közösségi oldalán, mely utolsó mondata különösen megszívlelendő és megfontolandó kellene hogy legyen az ellenzéki politikusoknak:

 

Nekünk van ilyen álláspontunk, ezt úgy hívják, hogy a béke. Mi nem egyik vagy másik háborúzó fél oldalán állunk, mi a béke oldalán állunk.
Minden lépés, amit teszek, és amit a magyar kormány tesz, azt a célt szolgálja, hogy minél hamarabb legyen azonnali tűzszünet, és minél hamarabb kezdődjenek meg a béketárgyalások.”

 

Szijjártó Péter külügyminiszter is megerősítette, hogy a magyarok számára a 6.szankciós csomagtervezet nem elfogadható.

Magyarország jelenleg biztos, stabil energiaellátását a szankciós csomag atombombaként lerombolná, ezzel ugyanis a magyar gazdaság működéséhez szükséges mennyiségű kőolaj beszerzése lehetetlenné válna.”

 

Ezt erősítette meg a 888.hu-nak adott interjújában Litkei Máté János, a Klímapolitikai Intézet igazgatója is.

 

Bízzunk benne, hogy Bősz Anett új pozíciójában (főpolgármester-helyettesként) nem fog olyan politikát vinni az ellenzéki oldalon,amilyet Niedermüller Péter követ. Bohár Dániel emlékeztetett mindenkit mai írásával, hogy a polgármester 3 év alatt sikerült átformálnia egy kerületi intézményt úgy, hogy ott már ne házasságokat kössenek, hanem gender-érzékenyítésnek adjon otthont.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A gázvezeték, amely Ursula von der Leyen szerint Európa szabadságát jelképezi

A gázvezeték, amely Ursula von der Leyen szerint Európa szabadságát jelképezi

Átadták a Bulgáriát és Görögországot összekötő gázvezetéket. A szombati szófiai ceremónián Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke is részt vett, aki szerint a déli vezeték Európa szabadságát jelképezi.

Joe Biden szerint Putyin nem fogja tudni megfélemlíteni az Egyesült Államokat

Joe Biden szerint Putyin nem fogja tudni megfélemlíteni az Egyesült Államokat

Pénteken Putyin elnök burkoltan azzal fenyegetőzött, hogy atomfegyvereket vet be a megszállt régiók védelmére.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére