Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elon Muské a Twitter, Jakab Péter és a vetőmag, Zelenszkij ezer arca

888.hu

2022.04.26. 19:59

A mai nap margójára.

 

Elfogadta hétfőn a Twitter mikroblog-szolgáltató vezetősége Elon Musk amerikai üzletember körülbelül 44 milliárd dolláros vételi ajánlatát, így a világ egyik leggazdagabb emberének kezébe kerül az egyik legbefolyásosabb közösségi médiaplatform – számolt be az amerikai sajtó.

A megállapodás értelmében a Twitter részvényesei a tervezett tranzakció lezárásakor

54,2 dollárt kapnak minden egyes törzsrészvényért.

Emlékszem nagyapám intelmére, miszerint „fiam, ha mindenki szembejön az autópályán, akkor te vagy a hülye”.
Ezt egy életre sikerült megjegyeznem, így egészen megtanultam figyelni arra, hogy ha véletlenül a seggembe kerülne a fejem, akkor kihúzzam onnan.

De persze nem mindenkinek volt olyan nagyapja, aki ilyen intelmeket adott volna, vagy az is lehet, hogy sokan inkább a belső késztetésük miatt sajátítják el az önbecsapás művészetét. Szerintem Jakab „nárcisztikusparizer” Péter is közéjük tartozik.

 

 

A Guardian baloldali lap még tavaly ősszel fedte fel a Pandora Papers offshore-botrányban kiszivárgó adatok alapján az elvileg korrupció- és oligarchaellenes ukrán elnök furcsa üzleteit.

A kampányban Zelenszkij ígéretet tett arra, hogy megtisztítja Ukrajna oligarchák uralta gazdasági-társadalmi rendszerét. Kampányát olyan politikusok ellen célozta, mint a gazdag Petro Porosenko volt elnök, akik sok esetben offshore vagyonukat rejtegetik. Az üzenet betalált és Zelenszkij a szavazatok 73 százalékát szerezte meg. Valójában azonban Ukrajnában semmi sem változott, írta a Guardian.

Az Oknyomozó Újságírók Nemzetközi Konzorciumának (ICIJ) kiszivárogtatott és a Guardian lappal egy globális nyomozás részeként megosztott Pandora-papírok azt sugallják, hogy

Zelenszkij sokkal inkább hasonlít oligarcha elődeire, mint a korábban általa alakított tisztakezű történelemtanárra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére