Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Életbe lép a szívhangrendelet hazánkban, az EU pedig visszaléphet a gázárplafon bevezetésétől

888.hu

2022.09.13. 19:59

És még az olasz Giorgia Meloni is megvédte hazánkat, valamint a lengyeleket is egy élő vita során.

 

Életbe lép a szívhangrendelet

 

A bemutatott orvosi lelet rögzíti, hogy az állapotos nő számára az egészségügyi szolgáltató a magzati életfunkciók működésére utaló tényezőt egyértelműen azonosítható módon bemutatta – ez a paragrafus kerül bele szeptember 15-től az abortusz elvégzéséhez kapcsolódó kérőlapba.

 

 


Az EU visszaléphet az orosz gázra vonatkozó árplafon bevezetésétől

 

A Guardian által látott, a „villamosenergia-vészhelyzeti eszközről” szóló rendelettervezet nem tartalmaz sem az orosz gázra, sem az importált gázra vonatkozó árplafont. Az EU várhatóan a fosszilis tüzelőanyagokkal foglalkozó vállalatok magas nyereségére vetne ki inkább adókat, és külön felső határt szabna az alacsony szén-dioxid-kibocsátású villamosenergia-termelők bevételeire.

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke várhatóan szerdán, az Unió helyzetéről szóló éves beszédében teszi közzé a villamosenergia-árak emelkedésének kezelésére vonatkozó európai tervet.

 

 


Megvédte a magyarokat és a lengyeleket is Giorgia Meloni az élőben közvetített vita során

 

Az olasz jobboldali Olasz Testvérek elnöke egy vitaműsorban élő adásban a következőket mondta:

 

A baloldal Lengyelországot és Magyarországot kiáltja ki »európai rosszaknak«, miközben Németország az, amely nem akar tetőt szabni a gázárnak az Oroszországgal kötött előnyös szerződések miatt, melyekkel Berlin egyharmad áron vásárol gázt Olaszországhoz képest.”

 

 


 

 

Folytatódott a 888.hu által elindított cikksorozata, a mai napon Fricz Tamás, az Alapjogokért Központ kutatási tanácsadója és Palányi Nóra, a Karc FM műsorvezetője osztotta meg olvasóinkkal a gondolataikat.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére