Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Élelmiszerstopot vezet be a kormány, a baloldala továbbra is az elhunytakkal kampányol

888.hu

2022.01.12. 19:59

Márki-Zay Péter sürgősségi ellátásokat és szülészeteket zárna be vidéki városokban, jogi korlátok miatt nem fog megvalósulni a baloldali népszavazás.

Orbán Viktor közösségi oldalára feltöltött videójában jelentette be az áremelkedések elleni, az árak alakulásába való kormányzati beavatkozást, amelynek értelmében hat terméket a tavaly októberi árszintjükre állítanak vissza.

Eközben Márki-Zay belefogott a gyászmunkába. Facebook oldalára kitette a 40 ezres számot jelezve, hogy a kormány kudarcot vallott a járvány elleni védekezésben. Eközben a baloldali képviselők undorító módon mécsest gyújtottak a halottakért a Budai Várban, mintha az aktuális járványhelyzetért nem őket terhelné az elsődleges felelősség.

Igenis el kell fogadni, hogy sürgősségi, vagy éppen szülészeti ellátás ne legyen a vidéki városokban, vagy akár falvakban élők közelében

– jelentette ki Márki-Zay tavaly ősszel, megdöbbentő mondatát többen is szemlézték. A baloldal miniszterelnök-jelöltje ezt annak kapcsán mondta, hogy támogatja az egészségügyi intézmények centralizálását, így kormányra kerülve számos vidéki településen építené le az egészségügyi ellátórendszer különböző elemeit.

Bár saját szimpatizánsaikat, a választópolgárokat azzal hitegetik, hogy „na most ezzel ma is megdöntjük az Orbán-kormányt”, az évtizedek óta lényegében változatlan jogi eljárásrend miatt már a kérdések tavaly nyári benyújtásakor is teljesen világos volt, hogy elegendő aláírás esetén azokról már csak a következő Országgyűlés tud dönteni – hívta fel a figyelmet Szánthó Miklós, a baloldali népszavazás megvalósulásának kérdése kapcsán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére