Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elégedetlenség az EU válságkezelésével, ellepi a gaz a fővárost

888.hu

2021.06.03. 19:59

A Sargentini-jelentésről tartott szavazás szabálytalan volt, 2022 végére lesz üzemképes a magyar oltóanyaggyár, és Karácsony Gergelynek sikerült öt mondatot megtanulnia angolul.

 

A Sargentini-jelentésről tartott szavazás nemcsak az uniós szerződésekkel volt ellentétes, hanem az EP eljárási szabályzatával is, nem számították be ugyanis a tartózkodó szavazatokat a leadott voksok közé – mondta Varga Judit igazságügyi miniszter.

A miniszter kiemelte, nem véletlenül hagyták figyelmen kívül ezeket a szavazatokat...

Nem túl rózsás az Európai Unió megítélése az Eurobarométer szerint, ugyanis

a tagországok lakosságának 50 százaléka nem elégedett a koronavírus-járvány okozta válság enyhítésére tett európai uniós intézkedésekkel.

A megkérdezettek 58 százaléka a járványügyi korlátozások egészségvédelmi előnyeit fontosabbnak tartotta, mint a korlátozások által keletkezett gazdasági károkat.

Eközben Szijjártó Péter előkészíti a terepet a 2022 végére várható magyar oltóanyaggyárnak; az oroszok engedélyezték a Szputnyik és más orosz vakcinák magyarországi gyártását.

Röviden a fővárosról: amíg Budapestet ellepi a gaz, és a momentumos főpolgármester-helyettes az időjárási viszontagságokat hibáztatja, addig Karácsonynak sikerült öt egész mondatot megtanulnia angolul, amit büszkén meg is mutatott a kamerának. Reméljük, nem vett el túl sok időt a fővárossal való foglalkozásától az angol mondatok memorizálása!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére