Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Demeter Márta a Jobbikban folytatja, árokba borult egy busz, Biden alábecsülte a tálibokat

888.hu

2021.08.15. 20:00

A nap hírei. Csak neked, csak most!

Nyolcan a helyszínen meghaltak, ketten súlyosan és negyvenhatan könnyebben megsérültek az M7-es autópályán Szabadbattyánnál történt vasárnap hajnali buszbalesetben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság információi szerint. A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás alapján a baleset vasárnap hajnali 4 óra 55 perckor történt az M7-es autópálya 70-es kilométerében a Budapest felé vezető oldalon, Szabadbattyán térségében.

A szörnyű balesetet követően a miniszterelnök is részvétét nyilvánította.

Míg itthon a balesettel kezdődött a nap, addig Afganisztánban a tálibok lassan mindent kontroll alá vonnak. De mit is mondott erről nem rég Joe Biden?

Az USA elnöke bő egy hónapja még elképzelhetetlennek tartotta, hogy a tálibok átvegyék a hatalmat. Most azonban egy hét alatt elfoglalták egész Afganisztánt menekülésre kényszerítve ezzel több több száz ezer embert.

Az afgán elnök, Asraf Gháni vasárnap elmenekült az országból, miután a tálibok körülzárták Kabult és majdnem egész Afganisztánt az ellenőrzésük alá vonták.

Az ország tehát teljes egészében elesett és az iszlám fundamentalizmus áldozatává válik ismét a lakosság. Ez minden bizonnyal újabb és az eddiginél nagyobb menekült áradatot fog eredményezni. Hála annak, hogy az amerikai vezetés rosszul mérte fel az ország helyzetét.

A belpolitika színterén is akadt ma egy kis változás.

Demeter Márta MSZP-s politikusként kezdte, majd kiábrándult a szocikból és úgy döntött, hogy Lehet Más a Politika, úgyhogy gyorsan csatlakozott is az LMP-hez. Most azonban úgy tűnik velük is meggyűlt a baja, ezért inkább Jakabékhoz közeledne. Jakab Péter a Jobbik elnöke számolt be Facebook-oldalán arról, hogy az LMP politikusa úgy döntött, amennyiben 2022-ben újra képviselői mandátumot szerez, úgy munkáját a Jobbik-frakcióban folytatja.

„Én ma úgy látom, hogy személyesen a legtöbbet akkor tudom tenni a kormányváltásért és az Orbán-rezsim lebontásáért, ha jövőre az ellenzék legharcosabb politikusa, Jakab Péter vezette Jobbik frakciójában folytathatom a munkámat, ha a választóktól újabb mandátumra kapok bizalmat.

A Jobbikkal eddig is kiváló volt az együttműködésünk, és jól eső érzés az a politikai és emberi támogatás, amit tőlük eddigi munkám során kaptam”

– írta posztjában a politikusnő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére