Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csütörtök este 7:59: a koronavírus nem mond csütörtököt; elmarad a foci Eb; Czeglédy adócsaló; Balázs a vírussal viccelődik

Horváth Tamás

2020.03.12. 19:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei.

Az előző napokhoz hasonlóan március 12-én, csütörtökön is a koronavírus „vitte el a show-t”. Délelőtt érkezett a hír, miszerint újabb három magyarországi fertőzést regisztráltak, ezzel tizenhatra emelkedett a Magyarországon diagnosztizált új koronavírussal fertőzöttek száma. Később aztán megtörtént az első hazai gyógyulás is: egy iráni állampolgárnak sikerült legyőznie a vírust.

Ugyancsak a koronavírushoz kapcsolódik, hogy csütörtökön délelőtt kiürítettek egy budapesti irodaházát.A Haller Gardens épületben tartózkodókat azért kellett evakuálni, mert rosszul lett a UPC Magyarország egyik dolgozója, aki egy külföldi magánutazáson vett részt.

Ha már irodaház, nemrég kaptuk a hírt, hogy a főváros II. kerületében lévő Vízivárosi Irodaház egyik bérlőjének dolgozójánál is koronavírust diagnosztizáltak. Az épületet éjszaka fertőtlenítik.

Úgy tűnik, nem mindenki kezeli a helyén a veszélyt, Sebestyén Balázs ismert rádiós műsorvezető elérkezettnek látta az időt, hogy – Vágó Istvánhoz hasonlóan – a koronavírus kapcsán kezdjen ízléstelen viccelődésbe. Balázs azon „viccelődött”, hogy a magyar kórházakból elmenekülne a koronavírus, majd felszólította a hallgatókat, hogy gyártsanak erről mémet.

A foci Eb sem fogja megkímélni a koronavírus. Francia lapértesülések szerint az UEFA jövő hét kedden fogja hivatalossá tenni, hogy a 2020-as kontinensviadalt 2021-re halasztják.

A koronavírust azonban könnyen lehet, hogy nemcsak 2021-ben, hanem sosem fogjuk tudni teljesen legyőzni. Dr. Duda Ernő virológus a 888-nak arról beszélt, van esély rá, hogy ez a vírus velünk marad.

Hogy ne csak a koronavírusról essen szó, mai hír az is, hogy Gyurcsány Ferenc hírhedt ügyvédje, Czeglédy Csaba önvallomást tett, elismerte, hogy adócsaló. Részletek ITT!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére