Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elszabadultak a benzinárak az USA-ban, a gázárak Romániában

888.hu

2022.05.30. 19:59

Chris Farrell a 888-nak: Ez nem az Egyesült Államok harca.

 

Magyarországnak jó az a megoldás, amelyet az Európai Tanács választani kíván, hogy az embargó a tengeri szállításon érkező, Oroszországból érkező olajra terjedjen ki, a vezetéken érkezőre pedig ne – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben, az uniós tagállami vezetők soron kívüli, kétnapos csúcstalálkozójára érkezve hétfőn.

Míg itthon a kormány mindent megtesz a családok védelmében addig Romániában a gázárak, míg az USA-ban a benzinárak szabadultak el.

Az óriási áremelkedés külföldön nem is csoda, hiszen ugyanannak a politikai közösségnek a magyar vonatkozása is mindig az emberek ellen áskálódik, akkor is ha a Momentum elnökéről, MZP-ről vagy csak úgy nagyban az ellenzékről van szó.

 

 

Az ukrán háborúra kitérve érdemes azt a kérdést is körbe járni, hogy vajon kinek van igaza, Sorosnak vagy Kissingernek. Ha már a háborúnál tartunk, arra is érdemes kitérni, hogy Sváby Andrásék egy elég banális hibát vétettek nemrég a TV képernyőn.

 

 

Utolsó cikként a háborúval kapcsolatban érdemes elolvasni lapunk által készített interjút, amit egy amerikai konzervatív nyugalmazott katonával készítettünk.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az EU véglegesítette az orosz finomított kőolajtermékek vasárnaptól érvényes árplafonját

Véglegesen jóváhagyta az Európai Unió Tanácsa szombaton az Oroszországból származó vagy onnan exportált finomított kőolajtermékek árplafonjáról szóló megállapodást, amely február 5-én, vasárnap lép érvénybe.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére