Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszel kötelezettségszegési eljárással akarja eltöröltetni a gyermekvédelmi intézkedéseket

888.hu

2021.12.05. 19:59

Márki Zay bevallotta, mindenben egyetért Gyurcsánnyal, 17 éves a külhoni magyarok kettős állampolgárságáról szóló népszavazás.

Brüsszel kötelezettségszegési eljárással akarja eltöröltetni a gyermekvédelmi intézkedéseket. Nem nehéz észrevenni az összefüggést, hogy a baloldal miniszterelnökjelöltje Brüsszelből hazaérkezve ugyancsak bejelentette, el fogja törölni a vonatkozó törvényeket – hangsúlyozta a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában ma reggel.

Napra pontosan 17 évvel ezelőtt történt a rendszerváltás utáni magyar politika első és azóta is egyik legocsmányabb eseménye. 2004. december 5-én tartották azt a népszavazást, amelyen a külhoni magyarok kettős állampolgárságáról lehetett dönteni. Ugyan a voksolók többsége az igen-re szavazott, de Gyurcsányék undorító kampánya a szavazásra jogosultak többségét távol tartotta.

Voltaképpen csak idő kérdése volt, hogy Márki Zay Péter mikor mondja ki a saját szájával, amit enélkül is mindenki eddig is kézenfekvőnek tartott. Márki Zaj most közösségi oldalán videóban mondta el, hogy mindenben egyetért Gyurcsánnyal.

Eddig is tisztában voltunk vele, hogy Gyurcsány Ferenc a baloldal vezére, hogy az általa vezetett összefogás nélkül még esélye sincs a szivárványkoalíciónak a választási győzelemre. Most azonban a magát következetesen keresztény, konzervatív, jobboldali miniszterelnök-jelöltnek mondó Márki Zay előállt a farbával, s belemondta a kamerába: mindenben egyetért Gyurcsánnyal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére