Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszel fizesse a határvédelmet, Márki-Zay a rezsicsökkentés ellen van

888.hu

2021.11.02. 20:00

Orbán Viktor felszólította az Európai Bizottság elnökét, hogy térítsék meg a határvédelem költségeit. A szókimondó evolúcióbiológust és írót áprilisban megfosztották az 1996-os Év humanistája díjtól, mert állítólag csúnyákat mondott.

 

Orbán Viktor miniszterelnök ismét felszólította az Európai Bizottság elnökét, hogy a testület térítse meg a magyar határvédelmi intézkedések költségeit, hiszen azok az utóbbi időszakban mintaként szolgáltak több európai ország számára, ráadásul a 2015-ben tapasztaltnál is súlyosabb migrációs válsághelyzet fenyeget kontinensünkön.

Az már jó ideje kiderült, hogy Márki-Zay Péter, a Gyurcsány-show győztese szeret beszélni, és előadni, hogy ő aztán mindenhez (is) ért. Mondandója általában kísértetiesen hasonlít Gyurcsány Ferenc véleményéhez, de ez természetesen a véletlen műve. Teljesen mindegy, hogy migrációról vagy rezsicsökkentésről van szó, Márki-Zay tudja, mi a tuti.

Micsoda ostobaság volt annak idején így rezsit csökkenteni. Lehet rezsit csökkenteni, hogyne lehetne: kevesebb vizet kell használni, kevesebb áramot kell használni, kevesebb gázt kell használni. Át kell térni megújulókra. Persze lehet rezsit csökkenteni: le kell szigetelni a házakat”

– mondta nemrég Márki-Zay a rezsicsökkentésről.

 

Richard Dawkins evolúcióbiológust széles körben ítélték el azért, mert azt állította, hogy az emberi rasszok sokkal inkább az ember által létrehozott fogalmak, mint a nemiség.

A faj egy spektrum... A nem viszont rohadtul bináris”

– jelentette ki Richard Dawkins, aki emiatt az LMBTQ-lobbi kereszttüzébe került, és mentegetőznie kellett – írja a konzervativizmussal nem vádolható Pink News.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére