Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Novák Katalin Magyarország köztársasági elnöke, új sorozat indul a 888-on

888.hu

2022.05.14. 19:59

Újabb felújított metrószakasznak örülünk, csak a látványosan lejáratódott Karácsonynak nem.

 

A mai naptól kezdve hivatalosan is Novák Katalin Magyarország köztársasági elnöke.

Már kora reggel üdvözölte Orbán Viktor az új államfőt, aki először egy ökumenikus Istentiszteleten vett részt, majd a beiktatási szertartás a Kossuth téren folytatódott ahol beszédet is mondott. Innen is köszöntjük az új köztársasági elnököt,

Ezek mellett a 888 hasábjain egy teljesen új sorozat indul A Pszichológus Válaszol címen, ahol a kedves olvasok tehetnek fel kérdéseket egy pszichológusnak.

Egy mondat erejéig átérve a baloldalra, ma Budapesten végre sikeresen átadtak egy újabb metrószakaszt, de Karácsony imidzsén már ez sem sokat segít. Míg egy másik baloldali megmondóember sikeresen bővítette a NATO-t, úgy hogy erről senki nem tudott.

Kicsit elhagyva országunkat érdemes megemlékezni arról, hogy tovább épül a vélemény diktatúra Amerikában, míg Angliában mémek megosztása miatt is börtön járhat. De Biden Amerikájában nem csak a véleménnyel van a baj, az olajárak sokáig magasak maradhatnak, míg a babaételekből máris hiány van az amerikai piacon.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

A spórolás miatt. A miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón azt is elmondta, hogy újabb nemzeti konzultációt indít a kormány, ezúttal az Oroszországot érintő szankciókkal kapcsolatban.

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Az elmúlt napok diskurzusát okkal uralta az Északi Áramlat 1 és 2 gázvezetékek felrobbantása, amiről semmi biztosat nem tudunk, és hacsak az elkövető fél nem vallja be nyilvánosan, akkor nem is fog kiderülni, hogy ki állt a robbantás hátterében. Noha nem zárható ki az sem, hogy Oroszország volt az elkövető fél, sokkal kézenfekvőbb és logikusabb magyarázatnak bizonyul, hogy az Egyesült Államok – direkt vagy indirekt – szabotázsakciójáról van szó, hiszen Washington több szempontból is profitál az így kialakult konfliktusból. Egyrészről az USA évek óta próbálta megakadályozni a gázvezeték üzembe helyezését, másrészt az orosz gázszállítási alternatíva megszűnése által teljes mértékben kiszolgáltatja Európát, hogy drága cseppfolyósított gázt vegyen az USA-tól, harmadrészt pedig az amerikai hadiipari lobbi is erőteljesen a háború elhúzódásában érdekelt. Az sem Amerika ártatlanságát bizonyítja, hogy februárban maga Biden elnök ígérte meg, hogy az orosz agresszió bekövetkezte esetén „képesek lesznek véget vetni az Északi Áramlat 2-nek”.

Orbán: Arra kérek minden magyart, mondja el a véleményét a szankciókról

Orbán: Arra kérek minden magyart, mondja el a véleményét a szankciókról

Európában elsőként Magyarországon kérdezik meg az emberek véleményét az EU által bevezetett Oroszország ellen irányuló szankciókról.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére