Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bedőlt a Netflix nézettsége, megépül a világ leghosszabb tenger alatti villamosenergia-vezetéke

888.hu

2022.12.17. 19:59

A Twitter visszaállította azoknak az újságíróknak a fiókjait, akiket pénteken tiltottak le a platformról a közösségi szabályok állítólagos megszegése miatt.

 

Visszaállították a napokban letiltott újságírók Twitter-fiókjait

Elon Musk, a Twitter új tulajdonosa szavazást hirdetett oldalán, melyben arról kérdezte a felhasználókat, hogy hét napon belül vagy azonnal állítsa-e vissza a felfüggesztett újságírók fiókjait. A válaszadók 58,7 százaléka az azonnali helyreállítás mellett tette le voksát, magyar idő szerint szombat reggel pedig ismét elérhetőek voltak az újságírók oldalai.

 

 

 

Bedőlt a Netflix nézettsége, így kénytelen visszaadni a hirdetők pénzét

A Netflix a reklámbevételek segítségével szerette volna összeszedni magát, ugyanis a streamer két egymást követő negyedévben is példátlanul sok előfizetőt veszített, ráadásul még a részvényei értéke is több mint 50 százalékkal esett.

Csütörtökön a Digiday arról számolt be, hogy a Netflix nem teljesítette a hirdetők számára elvárt nézettségi garanciákat, egyes esetekben a szolgáltató a várt nézettségnek csak a 80 százalékát hozta, így kénytelenek visszaadni a hirdetőknek a befektetett pénzt.

 

 

 

Orbán Viktor: Megépítjük a világ leghosszabb tenger alatti villamosenergia-vezetékét

A világon egyedülálló beruházás mellett kötelezte el magát partnereivel Magyarország: a világ leghosszabb tenger alatti villamosenergia-vezetékének megépítésére készülünk – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Bukarestben, mielőtt aláírták az Azerbajdzsánból Georgián és Románián keresztül Magyarországra áramot szállító villamosenergia-hálózatról szóló szerződést.

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére