Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bajnaiékkal készül a választásokra Gyurcsány, megalakult a Szuperliga, kis magyar abszurditás Kerepesen

888.hu

2021.04.19. 19:59

Ma, amikor már bemehettek az iskolába az alsósok, elkészült egy interjú Cseh László 3x olimpiai ezüstérmes úszóval, aki szintén részt vesz az oltási kampányban.
Folyamatosan zajlik az oltás, a beoltottak száma 3 266 425 fő, közülük 1 391 381 fő már a második oltását is megkapta

tájékoztat a koronavirus.gov.hu. A kormányzati oldal megírta, hogy az új fertőzöttek száma 2680, az elhunytaké pedig 197-tel nőtt.

 

György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára elmondta, hogy az uniós tagállamokhoz képest Magyarország kétszeres sebességgel halad az oltással, ez is mutatja, hogy sikeres az oltási program megszervezése.

Müller Cecília országos tisztifőorvos szerint Magyarország járványügyi adatai elkezdtek javulni. Továbbá elhangzott a sajtótájékoztatón, hogy már 4,28 millió ember regisztrált az oltásra, és a társadalom túlnyomó többsége betartja a korlátozásokat. Ahhoz viszont, hogy minél előbb vége legyen a járványhelyzetnek, még több embernek kell regisztrálnia az oltásra.

 

Cseh László háromszoros olimpiai ezüstérmes úszó nyilatkozott a lapunknak, melyben elmondta, hogy magától értetődőnek tartja részvételét az oltási kampányban. Továbbá ő maga is élt az oltakozás lehetőségével, és arra buzdított mindenkit, hogy kövesse a jó példát.

 

Szerbiában felmérték, mennyire jók az ott elérhető vakcinák. Az eredményből kiderült, hogy mindegyik 90 százalék fölötti hatékonyságú.

 

Kevin Bossuet francia történész szerint Orbán Viktor az oltásokat tekintve is jó döntést hozott, mert a lakosság több, mint 30 százaléka már beoltott, az unióban ez a második legbeoltottabb nemzetet takarja.

Orbán Viktor modell lehetne az uniónak, hogyan kell megvédeni a saját lakosságát”

szögezte le.

Játsszunk el a gondolattal: mi volna, ha jelenleg Gyurcsány Ferenc lenne Magyarország miniszterelnöke. Találnánk-e hasonlóságot a Bossuet által leírt macroni államvezetés és brüsszel-imádat, illetve Gyurcsány magatartása között? – Horváth K. József írása

 

A kormány mindent megtett annak érdekében, hogy biztonságban mehessenek az alsósok az iskolába

mondta Szentkirályi Alexandra.

 

Hollik István az MTI-nek eljuttatott videóüzenetében azt hangsúlyozta: az elmúlt napokban megerősítést nyert, hogy a baloldal nem hajlandó felhagyni az oltásellenes kampánnyal. Éppen ezért a baloldali oltásellenességével szemben telefonos tájékoztatási kampányt indít a Fidesz-KDNP.

 

Európa topcsapatai Szuperligát akarnak indítani, ami ellen többek között Magyarország is erős kritikát fogalmazott meg.

Magyarország meggyőződése, hogy a világ legnagyszerűbb játékának szépségét és emelkedettségét éppen az adja, hogy ez a sportág mindenkié, és nem sajátíthatják ki maguk számára a leggazdagabbak”

– jelentette ki Orbán Viktor.

Ha eddig bárkinek voltak kétségei afelől, hogy a futball elsősorban üzlet, a szórakoztatóipar egyik nagyon fontos része, azok figyelmébe ajánljuk, hogy Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke bejelentette: megalakult az európai szuperliga. A nemzetközi futballélet irányító testülete, a FIFA máris eltiltással fenyegeti a szakadár klubokat.

 

Nagyon emlékezetes beszélgetésen van túl Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a Partizánnak adott interjújában, hiszen nem igazán akartak összejönni a dolgok.

Többek között arra se nagyon emlékezett, hogy az élete meghatározó pontjain hány éves is volt

derül ki Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzőjének Facebook-bejegyzéséből

 

Kis magyar abszurd: folytatódik a kampányplakát-háború Kerepesen. Előbb a balos sajtó hátulról-mellbe akciójával, most pedig egy „véletlenül” talált 30 centis, kidobott plakátdarabbal támadja a kerepesi ellenzék azt a Gyuricza László polgármestert, aki Karácsony Gergelyt és más ellenzéki politikusokat ábrázoló kampányplakátokat talált egy illegális szemétlerakóban a város zöldterületén. Egy a bibi: a polgármester viszont-vádaskodás helyett odament, és összeszedte.

 

A 888.hu is beszámolt róla, hogy közvélemény-kutatásnak álcázott telefonhívásokkal zaklat embereket az Ezalengyeg.hu nevű baloldali propaganda portál. Számos jel mutat arra, hogy a felhasználók adatai a DatAdat Professional Kft.-hez kerülnek, miközben erről nem kapnak tájékoztatást. A DatAdat pedig a Magyar Nemzet szerint a levitézlett baloldali politikusok vállalkozása: Gyurcsány Ferenc DK-elnök rendszeresen veszi igénybe a cég szolgáltatásait, amelynek egyik tulajdonosa Bajnai Gordon. A háttérben a Soros-hálózat is felsínylik.

 

Az Egyesült Államok igazságügyi hatóságaihoz is jogsegély-kérelemmel fordult a svájciak mellett a Fővárosi Főügyészség az úgynevezett “Ördög Ügyvédje” ügyben, amelyben személyes adatokkal való visszaélés miatt folytat eljárást a Nemzeti Nyomozó Iroda

tudta meg a PestiSrácok.hu. A portál szerint ennek az az oka, hogy az Ördög Ügyvédje blog tárhelyének felkutatása és a finanszírozott hirdetések kapcsán a pénz útja vezette a nyomozókat az USA-ba, illetve Svájcba.

Felmerül a kérdés: Vajon, ha Czeglédy Csabáról netán kiderülne, hogy ő az „Ördög ügyvédje”, akkor ez esetben ki is az Ördög pontosan?!

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére