Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ukránok bosszút állnának Szerbián, a Gazprom üzent a Siemens-nek

888.hu

2022.07.16. 19:59

Megsemmisítő többség Orbán Viktor mellett a Figaróban.

 

Az egyik ukrán parlamenti képviselő kijelentette: országa Horvátországgal együtt bosszút fog állni Szerbián és annak elnökén. Olekszij Honcsarenko szerint erre Aleksandar Vucic szerb államfőnek az orosz speciális katonai hadművelet kapcsán tett nyilatkozatai miatt van szükség.

 

 

A Gazprom orosz energiakonszern arra kérte a Siemens német energiavállalatot, hogy készítse elő az Északi Áramlat 1 gázvezeték Kanadában megjavított turbinájának Oroszországba szállítását – jelentette Telegram-csatornáján az orosz cég szombaton. A vállalat jelezte: számít arra, hogy a Siemens szerződésben vállalt kötelezettségeinek megfelelően elvégzi a gázturbinák karbantartását és javítását, mert ettől függ az Északi Áramlat 1 további működése.

 

 

Brüsszel hibázott az oroszok elleni szankciókkal, ezzel a címmel írt alapos beszámolót Orbán Viktor pénteki rádióinterjújáról a legolvasottabb francia napilap. A Figaro előfizetéses, internetes oldalán rengetegen szóltak hozzá, néhány óra alatt. Elsöprő többségük a magyar miniszterelnökkel ért egyet.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére