Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az RTL nem politizál, csak mégis, Orbán Viktor a szerb elnökkel találkozott

888.hu

2021.09.08. 19:59

Egy amerikai filozófus szerint a genderkritikusok fasiszták, egy transznemű pornósztár állt ki az Antifa aktivista mellett, akit gyilkosság miatt tartóztattak le.

 

AZ LMBTQ-őrület tovább tombol, hiszen egy transznemű pornósztár állt ki egy Antifa aktivista mellett, ki egy tüntetésen megkéselt egy ellentüntetőt. Ezek mellett egy amerikai filozófus, aki már régóta az LMBTQ-ideológia élharcosa, most a szokásosnál is messzebbre ment,

mivel szerinte aki a genderideológiát megkérdőjelezi, az mindenképpen fasiszta.

Érdemes kitérni egy kicsit a magyar vizekre is, mivel az RTL Klub nem politizál, de azért megbuktatná Orbán Viktort, de ha éppen nem politizál, akkor a szivárvány ideológiát szeret terjeszteni. Így kijelenthető, hogy

az RTL Klub az első magyar tévécsatorna, ahol egy leszbikus Tiktoker fog műsort vezetni.

Ha már magyar politikai helyzetről van szó, említsük meg Jakab Pétert is, akinek a testőreit most a rendőrök vették őrizetbe, mivel egy békésen sétáló férfit elég komolyan helyben hagytak.

Természetesen a magyar politikai helyzethez sokkal fontosabb események is hozzátartoznak, mint például Orbán Viktor találkozott a szerb elnökkel, akivel többek között a migrációs nyomás erősödésről is beszélt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére