Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az év embere: Anonymus, A baloldal már most megtartotta a szilveszteri kabarét

888.hu

2021.12.28. 19:59

Az emberek többsége elítéli az iskolai LMBTQ-propagandát

 

Az év embere díjat idén az Anonymusnak kell adni, hiszen több balos korrupciós ügyet is leplezett. Ő volt aki beszámolt Cseh Katkáról és ő volt aki kirobbantotta a Városháza-ügyet is.

De úgy nézz ki, hogy a baloldal előrébb hozta a szilveszteri bulit is,

hiszen elég jó kabarét tudtak idén összerakni, legalábbis Bohár Dani szerint.

Érdemes párat név szerint is megemlíteni, hiszen a baloldal udvari bolondja újfent hozza a szokásost, most éppen a még nyomaiban létező, amúgy parizer módjára felszeletelt

Jobbik elnöke egy interjúban beszélt arról, hogy tíz év múlva akár miniszterelnök is lehet.

Ez után nézzünk rá egy kicsit Karácsony egyik emberére is, hiszen úgy nézz ki, hogy egy maffia főnöktől vehete a milliárdos házát.

Márki-Zay évének összefoglalójának második részét is érdemes elolvasni, ahol kiderül, vajon mit is értett az alatt, hogy eltörölné a minimálbért.

Végezetül pedig a baloldali nagy főnökről is ejtsünk egy pár szót, akinek még mindig csak a hatalom számít és nem az emberélet.

Most pedig evezünk egy kicsit nemzetközi vizekre, mivel

Franciaországban egy újság méltatta Novák Katalin munkásságát.

Míg Amerikában a lakosság több mint kétharmada ellenzi az LMBTQ-lobbi nyomulását az iskolában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére