Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az EU támogatná Ukrajnát 2023-ban is, a tanárok munkáját becsmérelte Tordai Bence, a földgázárak továbbra is nagyon magasak

888.hu

2022.11.06. 19:59

Ez történt ma.

 

Az Európai Bizottság havi 1,5 milliárd eurós, összesen legfeljebb 18 milliárd eurós pénzügyi támogatási csomagot javasol Ukrajna 2023-as finanszírozási szükségleteinek fedezésére – közölte Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke vasárnap.

 

A bizottsági tájékoztatás szerint a rendkívül kedvezményes, hosszú lejáratú hitelek formájában nyújtandó támogatás a kamatköltségek fedezése mellett Ukrajna reformjait és az uniós tagság felé vezető útját is segítené. Az uniós pénzügyi csomagot más adományozók támogatásával szükséges kiegészíteni.”

– írták.

 

 

 

A magyar iskolák negatív minősítésével a pedagógusok munkáját vette semmibe parlamenti felszólalásában az oktatási vitanapon Tordai Bence. A Párbeszéd szánalmasan provokatív akcióiról (és engedély nélküli budai házépítéséről) ismert társelnöke mindezt úgy tette, hogy korábban ő maga is tanított egy felsőoktatási intézményben, ahol a hallgatói lesújtó véleményeket fogalmaztak meg oktatói munkájáról és képességeiről.

 

 

 

Az elmúlt egy-másfél hónapban volt egy árkorrekció a földgázpiacon, de az árszintek továbbra is nagyon magasak.”

– jelentette ki a Századvég Konjunktúrakutató Zrt. energia- és klímapolitikai üzletágának vezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A közös uniós gázbeszerzéssel kapcsolatban Hortay Olivér elmondta:

rövidtávon nem várható a földgázárak mérséklődése, mert az energiahiány okozza a folyamatos áremelkedést, ezt a hiányt pedig a közös beszerzés sem fogja enyhíteni.

Ugyanakkor közép- és hosszútávon lehet valamekkora hatása az árakra, amennyiben jól működik.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére