Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Északi Áramlat-2 nem oldja meg a gázhiányt, az EB 15%-kal csökkentené a tagállamok gázfelhasználását

888.hu

2022.07.20. 19:59

Százmilliókat spórolhat a Wolt és a Foodpanda azzal, hogy katába kényszeríti a munkavállalóit.

 

„Még az Északi Áramlat-2 gázvezeték azonnali beindítása sem lesz képes újabb nagy mennyiségű gázt eljuttatni az európai piacra, mert a vezeték kapacitásának felét már átirányították az orosz piacra a németországi szabályozó hatóságok késlekedése miatt.”
jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök a teheráni iráni-orosz-török csúcstalálkozót követő sajtótájékoztatóján az Interfax hírügynökség szerdai beszámolója szerint.

 

 

Élőben jelentette be az Európai Bizottság elnöke, miért szükséges a következő időszakban a komoly spórolás és a tagállamok közötti szolidaritás. Javaslata szerint 15 százalékkal kell csökkenteniük a tagállamoknak a gázfogyasztásukat – írja az AP News. Ursula von der Leyen szerint elkerülhetetlen, hogy a tagállamok közösen lépjenek, hogy sikerüljön tompítani a gázhiány miatt kialakuló helyzeten.

 

 

Jó biznisz a Woltnak és a Foodpandának, hogy a futáraikat nem bejelentett alkalmazottként, hanem katás vállalkozóként szerződtetik őket. Mi a közös még a két cégben? Mindketten támogatják a gazdaság kifehérítése ellen tüntetőket – hívja fel rá a figyelmet az Adatradar.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére