Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Antifa-zászlóval vonultak a pécsi Pride-on, az ellenzéki politikusok elbagatellizálják a 2006-ban történteket

888.hu

2021.09.19. 19:59

Mitt Romney amerikai politikus súlyos vádakkal illette Magyarországot, már 400 ezernél többen csatlakoztak a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz.

 

A pécsi Pride-on nemcsak az Antifa-zászló, hanem Cseh Katka és Fekete-Győr András is megjelent. A szervezők egyébként a sajtónak kétféle belépőkártyát osztogatnak. Az egyiken a „Média”, a másikon a „Független Média” felirat szerepel. Hogy melyiket kiknek adják, azt nem tudni – számolt be az eseményről az Bama.hu.

Vajon miért hallgat minden ellenzéki politikus a 2006-os eseményekkel kapcsolatban? Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ) ügyvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában úgy fogalmazott, hogy az ellenzéki politikusok egy része politikai számításból bagatellizálja a 2006-ban történteket, mert úgy gondolják, hogy a Gyurcsány Ferenc DK-elnök vezette ellenzék tagjaként „jobb ezt nem firtatni”.

Mindeközben a demokrácia fellegvárából ismét hangzatos, de érdemben alá nem támasztott támadások érkeznek: Mitt Romney szerint „Magyarországot a fejlett világ egyik legkevésbé szabad, legkevésbé demokratikus országaként rangsorolják”.

Az amerikai politikusnak kifejezetten nem tetszett, hogy egy televíziós újságíró nem elég megvető kontextusban említette Magyarországot...

Már több mint 400 ezren csatlakoztak a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz – jelentette be Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Úgy vélte, ez annak tulajdonítható, hogy a választók emlékeznek arra, hogy Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, a Demokratikus Koalíció elnöke „egyszer kirabolta, egyszer tönkretette, egyszer pedig becsapta Magyarországot”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére