Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amikor már nem lesz gáz, a csendőr és a rétes, kislánnyal erőszakoskodott egy CIA-s

888.hu

2021.12.02. 19:59

A mai nap margójára.

 

Hónapok óta megy az érzékenyítés Nyugat-Európában az esetleges áramkimaradásokra és gázhiányra. Közben pedig beléptünk az év utolsó hónapjába, és már csak idő kérdése, hogy a mínuszok dörömböljenek az ajtóinkon.

Ez az igazi próbája Európa energiaellátásának.

A Márki-Zay Péter-féle baloldali politikusok jóvoltából tudjuk, hogy mindenből kevesebbet kell fogyasztani, meg különben is, az embereknek érezniük kell a magas energiaárakat.

Frissen nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint az amerikai Központi Hírszerző Ügynökségnek (CIA) bizonyítékai voltak arra vonatkozóan, hogy legalább 10 alkalmazottjuk szexuális bűncselekményeket követett el gyermekekkel. A dokumentumok szerint azonban mindössze egy embert vádoltak meg, a többi ügyet „házon belül” intézték el.

Az egyik alkalmazott

„helytelen szexuális tevékenységet folytatott egy azonosítatlan kétéves lánnyal”, és beismerte, hogy „két alkalommal” szexuális kapcsolatot létesített egy hatévessel.
Tegnap ünnepelték szomszédaink, hogy megszerezték Erdélyt. Ha ebben mi nem is találunk semmi mulatságosat, azért a román rendfenntartó szerv gondoskodott néhány

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére