Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amíg a baloldal egymással vívódik, addig a kormány segít az embereknek

888.hu

2021.10.02. 19:59

Jön a nyugdíjprémium, a fiatalok adómentessége és a gyermekes családoknak történő adóvisszatérítés. Az ellenzék ezzel szemben nyújt egy színvonal alatti Gyurcsány-showműsort egy elszürkült arcú Kunhalmival és egy Mekk mesterrel....

 

Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek jelent meg egy interjúja a Lidové Noviny című cseh konzervatív napilapban, melyben Andrej Babis cseh kormányfőt az egyik legnagyobb harcosnak nevezte Európában.

A közép-európaiaknak nagyobb befolyást kell kapniuk a politikai döntésekben is, csak a német-francia tengellyel nem lehet többé működtetni az Európai Uniót”

– jelentette ki.

Kunhalmi Ágnes pedig az ATV műsorában azt jelentette ki, hogy „lesz dolga” az ellenzéknek a nyugdíjprémiummal. Ez tudjuk jól mit jelent: semmi olyat, ami a magyar embereknek kedvező lenne, vélhetően a jövőben megpróbálják megtámdni és elbagatellizálni a segítségnyújtást. Jól látható, hogy nagy pofont kapott ezzel a baloldal, köpni-nyelni nem tudnak most a miniszterelnök bejelentésétől, hogy

kivétel nélkül mindenki megkapja a 80 ezer forintos nyugdíjprémiumot novemberben.

Azok is, akinek az alacsony nyugdíja alapján ez nem járna. Erről is Horváth K. József a mai írásában.

És ha ez mind nem lenne elég: megkapján jövőre a fiatalok az adómentességet, mely több tízezer forintos segítség lehet a számukra. És nem felejtsük el, hogy amíg Nyugaton hatalmas gázáremelkedés tapasztaható, addig Orbán Viktor ismét bizonyította zsenialitását: megegyeztek Vladimir Putyinnal, így kedvező áron érkezik a gáz Magyarországra. Ezzel pedig sikerülni fog megvédeni a rezsicsökkentés vívmányait is.

Továbbá a Vadászati Világkiállítás is nagy népszerűségnek örvend, mi sem bizoyítja ezt jobban, minthogy többen jelentek már meg, mint a Gyurcsány-show színjátékában.

Ezek után már csodálkozni se lehet, ha egyr többen ábrándulnak ki a baloldalból. Habár Dopeman eddig is kritikus szemmel figyelte az ellenzék mozgolódásait, a legújabb videójában kijelentette, hogy az előválasztás második fordulója már számottevő érdekességet nem fog nyújtani: a lapokat már előre leosztották, a Demokratikus Koalíció pedig egyértelműen a legerősebb ellenzéki párt lett. De kiosztott pár „virtuális taslit” Karácsony Gergelynek és Márki-Zay Péternek is.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére