Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Álhírt terjesztett az egyik Soros-blog, KariGeri után pedig Gyurcsányné is hazugságspirálba került

888.hu

2021.05.20. 19:59

Van egy jó hír is mára: Gulyás Gergely a mai Kormányinfón bejelentette, hogy Pünkösd hétvégéjére elérhetjük az 5 millió beoltottat!

 

Hatvanöt éves korában elhunyt Puhl Sándor labdarúgó-játékvezető, aki az 1994-es Brazília–Olaszország labdarúgó-világbajnoki döntőben, három évvel később pedig a Dortmund–Juventus Bajnokok Ligája-döntőben fújta a sípot.

Akit akkor lehetett észrevenni, amikor kellett

– emlékezett vissza a legendára Orbán Viktor a közösségi oldalán.

 

Újabb történelemhamisítás: fekete lett Boleyn Anna. VIII. Henrikről és Boleyn Annáról készített pszichothriller-sorozatot a brit Channel 5 csatorna, amelynek traileréből az is kiderül: a politikai korrektséget megint előbbre valónak tartották, mint a történelmi hűséget.

 

Ahogy a Channel 5 csatorna, úgy Dobrev Klára is furcsán emlékszik vissza egy már történelmi eseményre. Gyurcsányné a 2006-os rendőrterrorra emlékezett vissza furcsán VV Zsolti kanapéján. Ismerve a Gyurcsány család őszinteségre való hajlandóságát, a legnagyobb jóindulattal is csúsztatott.

 

 

Egyre több ember számára világos, hogy nem az a szerethető figura, akinek mutatja magát

– mondta Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője Karácsony Gergelyről a közösségi oldalára feltöltött legújabb videójában. Úgy véli, hogy Karácsony kétségbeesetten igyekszik tagadni a valóságot, ugyanis fél attól, hogy az éveken át gondosan felépített imázsa napok alatt omlik össze.

Egyre több ember számára világos ugyanis, hogy nem az a szerethető figura, akinek mutatja magát, hanem egy hazugságspirálba került politikus, akit még az ellenzéki oldalon is egyre többen csupán »KamuGerinek« neveznek”

– mondta az elemző.

 

Csúnya nagy helyreigazítással ért véget a Soros pénzével kitömött Átlátszó blog lejáratási kísérlete, amelyet Gyuricza László ellen indítottak, miután a kerepesi polgármester természetvédelmi területen, illegálisan lerakott hulladékként bukkant rá a baloldali ellenzék – többek közt – Karácsony Gergelyt népszerűsítő 2019-es kampányplakátjaira. Az ügyben további perekre felkészül: a Propeller és a HVG...

 

Pedofilokat mentegető magyar blogot találtak a világhálón. A már felszámolt Édenkert pedofilfórum egyik szervezője online írásában azt fejtegeti, hogy mennyire nem fair a „rendes, törvényeket tisztelő, GDP-termelő pedofilokat” egybemosni a „valódi gyermekszadistákkal”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére