Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A nap legfontosabb hírei: Összefogtak a szurkolók, Karácsonyt sokadjára szólították fel, Orbán Viktor gyászol

888.hu

2020.04.15. 19:59

Ez történt ma.

Interjút adott a 888-nak a Ferencváros vezérszurkolója, Hamberger Ádám, aki Szurkolók Magyarországért közösség képviseletében nyilatkozott portálunknak.

Elmondása szerint a legtöbb tábor már eddig is végzett karitatív tevékenységet, segítette a rászorulókat, azonban a mostani helyzet azért különleges, mert a koronavírus-járvány az egész magyar nemzetet sújtja, ezért a hatékony fellépés ezúttal nem különálló egységenként, hanem egymással szorosan együttműködve, szervezetten lehetséges.

A magyar szurkolók bebizonyították, hogy félre lehet tenni az ellentéteket, és a nemzet érdekében össze lehet fogni

– jelentette ki Hamberger.

Hamberger Ádám a 888-nak: „a magyar szurkolók bebizonyították, hogy félre lehet tenni az ellentéteket, és a nemzet érdekében össze lehet fogni„

Horváth Tamás: Három hete jött létre a Szurkolók Magyarországért közösség. Miért éreztétek fontosnak, hogy szervezett formában segítsétek a frontvonalban harcolókat és a rászorulókat? Hamberger Ádám: Aki egy kicsit is nyomon követi a magyarországi szurkolói szubkultúra történéseit, az tisztában van vele, hogy a legtöbb tábor már eddig is végzett karitatív tevékenységet, segítette a rászorulókat.

Közben Láng Zsolt, a kormánypártok budapesti frakcióvezetője arra kérte Karácsony Gergely főpolgármestert és a főváros vezetését, hogy segítsenek a budapesti cégek megmentésében a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben. A főpolgármesternek a Fidesz-KDNP azt javasolja, hogy kezdje meg a konkrét tárgyalásokat a több mint száz érintett fővárosi bérlővel, és utasítsa a Budapesti Városüzemeltetési Holding vezérigazgatóját, hogy az összes fővárosi tulajdonú cégre tegye kötelezővé a bérlők segítését célzó szabályokat.

Napközben jött a hír, hogy életének 88. évében meghalt Fekete György belsőépítész, iparművész, a nemzet művésze, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) tiszteletbeli elnöke.

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán nyilvánított részvétet.

Orbán Viktor is gyászol

Életének 88. évében meghalt Fekete György belsőépítész, iparművész, a nemzet művésze, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) tiszteletbeli elnöke. Fekete Györgyöt szerdán érte a halál. A tiszteletbeli elnököt a Magyar Művészeti Akadémia mély fájdalommal gyászolja és saját halottjának tekinti, akárcsak az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán nyilvánított részvétet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére