Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A nap legfontosabb hírei egy cikkben

Horváth Tamás

2020.08.16. 19:59

Este 7:59.

Relatíve nyugodt vasárnapon vagyunk túl, abszolút érezhető, hogy nyár van, és tombol az uborkaszezon.

Ettől függetlenül azért ma is történtek dolgok, például az, hogy hazánkban 39 fővel emelkedett a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, egy idős krónikus beteg pedig meghalt. Világszerte már 21 394 639 ember kapta el a nyavalyát, és ami ennél is rosszabb, több mint 770 ezren meghaltak.

További szomorú hír, hogy elhunyt Donald Trump öccse. Robert Trump 71 éves volt.

Balczó András szerencsére még az élők sorában van, sőt, a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett, háromszoros olimpiai bajnok öttusázó ma ünnepli 82. születésnapját. Isten éltesse!

Ugyancsak pozitív hír, hogy Szakács Árpád Lancea Regis díjat kapott. Az újságíró augusztus 15-én, Nagyboldogasszony napján, az esztergomi királyi palotában és kápolnában, Szent István szülőhelyén vehette át az elismerést, amit a Magyar Időkben és a Magyar Nemzetben megjelent írásai miatt kapott. (A Szakács Árpáddal készült korábbi interjúnkat IDE KATTINTVA lehet elolvasni.)

Végül egy külföldi hír: Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök egy vasárnapi minszki gyűlésen elmondta, nem hajlandó külföldi parancsra új választást kiírni, de kész azonnali reformokra, ha valóban ez az, amit az emberek várnak tőle.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére