Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A mai nap legfontosabb hírei egy helyen

888.hu

2020.05.28. 19:59

Mialatt újult erővel ismét megindultak az illegális bevándorlók és embercsempészeket kapcsoltak le a mohácsi rendőrök a horvát határ közelében, huszonhárommal 3816-ra emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon, meghalt 4 krónikus beteg. A tényleges szám ettől jóval magasabb is lehet, ugyanis Szlávik János, a Szent László Kórház főorvosának elmondása szerint az országban több tízezer olyan ember él, aki átesett a fertőzésen, de nem ismerte fel, nem volt ismert beteg a közelében, nem fordult orvoshoz, és ők szerencsére tökéletesen meggyógyultak a betegségből.

Jó hír, hogy mától megengedetté vált a szabadtéri rendezvény helyszínén való tartózkodás a megfelelő óvintézkedések betartása mellett, tehát visszatérhetnek a nézők lelátókra, a kedvező demográfiai adatokból az látszik, hogy csökkent a természetes fogyás hazánkban a sikeres családpolitikának köszönhetően, valamint Horvátország teljesen megnyitja határait bizonyos országok állampolgárai előtt.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki online kormányinfón elmondta, a koronavírus-járvány elleni védekezés eredményes, sikeres volt, ezért lehet megszüntetni a rendkívüli jogrendet, az egészségügyben azonban fenn kell tartani a járványügyi készültséget, ugyanakkor megint kiderült, hogy a magyar ellenzékre nem lehet számítani. Vegyük csak például a Ballik, akarom mondani a Jobbik gyalázkodását, akikre nemcsak a migrációs válság kellős közepén nem lehetett számítani, de a koronavírus-járvány alatt is megmutatták, hogy mit várhatnak a magyarok egy baloldali párttól.

És persze ne feledkezzünk meg a főváros polgármesterének mesteri káoszkeltéséről sem. Nem elég, hogy a számok szerint hatalmas bukás Karácsony biciklisávja, az átgondolatlan, észszerűtlen kivitelezésének köszönhetően életveszélyes is!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére