Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyarok biztonságban, a dánok terrorban, a németek pedig slamasztikában

888.hu

2022.07.04. 19:59

Kinek mit intézett a kormánya.

 

Lövöldözés volt egy koppenhágai bevásárlóközpontban, a tettest elfogták, aki egy 22 éves, etnikailag dán férfi volt. A terrorgyanút a hatóság kizárta.

 

 

 

Most épp meleg van, de hamar eljön a tél és a németeknél még kérdéses, mivel és hogyan fognak melegedni. A szankciós politika következménye természetesen a lakosság hátán csattan.

Klaus Müller, a Szövetségi Hálózati Ügynökség (Bundesnetzagentur) elnöke

felszólította a ház- és lakástulajdonosokat, hogy ellenőriztessék és állítsák be gázkazánjaikat és radiátoraikat, hogy maximalizálják hatékonyságukat.

Müller szerint akár 10–15(!) százalékkal is lehetne növelni a kazánok energiahatékonyságát. Szerinte az embereknek kéne kihasználni azt a 12 hetet, ami még hátra van az a jó időből, hogy felkészüljenek.

 

 

 

Hasonló remek ötlettel állt elő egy másik német, jelesül Manfred Weber úr is. Ő azt találta mondani a hétvégén, hogy

igazságosan kell elosztani az Európai Unióba érkező földgázt a tagországok között, emiatt pedig rendkívüli EU-csúcsot kell tartani júliusban.

 

Az embernek dejá vu érzése támad, amikor ilyen gondolatokat hall. Hasonló megnyilvánulásokat hallhattunk a 2015-ös migrációs válság idején is, amikor a brüsszeliek szét akarták osztani kötelező érvényűen a bevándorlókat a tagországok között. Ennek végrehajtására találták ki a kvótarendszert.

Az Orbán-kormány azt akkor elvetette, vélhetően így fog majd tenni ezzel a remek ötlettel is – feltéve, ha egyáltalán megvalósul. Mindenesetre amíg a németek és az amerikaiak szenvednek a saját maguk által előállt helyzettől, addig a magyarok rendeznek egy FINA vizes világbajnokságot, melyet az elnök úgy jellemzett, mint minden idők legjobb szervezése. Valamint a déli határon hazánkba betörni kívánókat kitessékeljük a kerítésen túlra.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Századvég: Erősen megosztja az európai közvéleményt Ukrajna felfegyverzése

Az Európai Unió 27 tagállamából mindössze 9 országban értett egyet a válaszadók több mint fele azzal az állítással, hogy az Európai Unió és tagjai vásároljanak fegyvert Ukrajnának, több tagállam a saját lakossága elutasító véleménye ellenére támogatja fegyverekkel Ukrajnát – derül ki a Századvég Európa Projekt-kutatásából, amelyről pénteken tájékoztatták az MTI-t.

Orbán Viktor a Türk Befektetési Alap elnökével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Bagdad Amrejevet, a Türk Befektetési Alap elnökét – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

Olajozottan megy a felvételi

Olajozottan megy a felvételi

Azt írja az újság, hogy félmillió forint segít átlendülni a felvételi vizsga okozta nehézségeken.

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Magyarország mindent meg fog tenni a béke érdekében, és nem fog belesodródni a háborúba – mondta Orbán Viktor kormányfő péntek reggeli szokásos rádióinterjújában. A miniszterelnök szerint az infláció egy közellenség, le kell törni az inflációt, majd azt mondta: úgy számol, hogy február-március körül csökkenni fog az infláció, decemberre pedig egy számjegyű lesz.

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Skócia áthelyez egy nemi erőszak miatt bebörtönzött transznemű elítéltet egy női börtönből, miután politikusok, aktivisták és jogászok is aggodalmukat fejezték ki a többi fogoly biztonsága miatt – közölte Nicola Sturgeon skót miniszterelnök csütörtökön.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére