Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A köddé vált diploma, a kulturális expanzió és egy fanyalgó polgármester

888.hu

2022.01.22. 20:00

Sehol sem lelik Bangóné diplomáját. Átadták a Zene Házát a Városligetben. Karácsony Gergelynek ez nem tetszik.

A Mandiner Bangóné Borbély Ildikó és a csepeli szocialisták életét jól ismerő forrásuktól azt az információt kapták, hogy az MSZP-s parlamenti képviselő valójában nem szerzett közgazdász főiskolai diplomát, holott a parlament.hu-n szereplő önéletrajza szerint ez a végzettsége.

A Mandiner közérdekű adatigényléssel fordult a BGF jogutódjához, a Budapesti Gazdasági Egyetemhez, hogy megtudjuk, Bangóné Borbély Ildikó járt-e a BGF-re, s ha igen, mennyi ideig, milyen vizsgákat tett le, és kapott-e ott diplomát. Az egyetem azt válaszolta, hogy „tanulmányi rendszerünk archívumában az Ön által kérdezett személyre vonatkozóan

semmilyen adat nem található
Míg Bangóné diplomájának hiányára fény derült, a mai napon átadták a Zene Házát.
Mi, magyarok kulturális expanzióban vagyunk, „válság ide vagy oda” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Zene Háza átadási ünnepségén, szombaton Budapesten.

A kormányfő kiemelte: nehéz időket él át Európa, járványok, népvándorlási hullámok követik egymást.

Az európai energiaválság itt van a nyakunkon, a brüsszeli ideológiai nyomásgyakorlás is nő, miközben kontinensünk politikai, katonai, gazdasági és kulturális súlya is folyamatosan zsugorodik a világ többi részéhez mérve”

– fogalmazott.

Ami Magyarországot kulturálisan gazdagítja azzal szocik nem szoktak szimpatizálni. Így Karácsony „szarok rá” Gergely klaviatúrát ragadott és elmagyarázta, hogy miért nem jó a mai napon átadott zenei, kulturális központ.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére