Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Facebook borítóképek ereje, transznemű úszó az élen, a gendersemleges tütü

888.hu

2022.01.10. 19:59

Nincs új a nap alatt.

 

Három hónappal a választás előtt romokban a baloldali kommunikáció és folyamatosan esik a támogatottság. Nincs látható program, nincs üzenet (csak, hogy gonosz az Orbán), az egységes arculat jellegtelen, a miniszterelnök-jelöltjük vasárnaponként pedig szitkozódik.

Szerencsénkre azonban megnyugtatásunkra jön Jámbor András és nyilatkozik a 444-nek amiből kiderül, hogy nincs itt csel, csak totális inkompetencia.

Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de amikor 150 borítókép cserélődik le egyszerre, az ad egy olyan hangulatot a magellenzéki közegnek, hogy megint megtettünk egyet a sok tízezer kicsi lépésből, ami a kormányváltáshoz kell”

– olvasható az interjú egy pontján.

 

 

A Pennsylvaniai Egyetem úszócsapatának női úszóinak szülei felszólították az NCAA-t, hogy

reformálja meg úgy a transzneműek versenyeztetésére vonatkozó szabályokat, hogy ne kerüljenek hátrányba a versenyek során a biológiai nők.

 

 

A tütü a múzeumba kerül? Az angol Observer című lap szerint egyre több balerina és a táncművészeti alkotó mondana le az 1832-ben megjelent hagyományos viseletről, a klasszikus balett egykori jelképéről. Az Ausztráliából Angliába elszármazott, már visszavonult Leanne Benjamin önéletrajzi könyvében elárulta, hogy nem szerette a tüllszoknyácskát.

Nem szerettem, de a legtöbb kor- és pályatársam szívesen táncolt benne”

– nyilatkozta Ms. Benjamin, és hozzáfűzte, természetesen nem beszélhet mások nevében, de a tütüviselés befolyásolhatja a párbeszédet a nemi identitással kapcsolatban, és nem ördögtől való, hogy a hagyományos baletthősök új, modern öltözékükkel is reagálhatnak a társadalom változásaira.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére