Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A csíksomlyói búcsú napján szabadult meg az ország a maszkoktól

888.hu

2021.05.22. 19:59

A Demokratikus Koalíció nem tett hozzá sokat ahhoz a sikerhez, hogy meglegyen az ötmilliomodik beoltott magyar, viszont kaptak egy kis segítséget az előválaszásra: a mérhetetlen Liberálisok is beálltak Dobrev mellé.

 

Horváth K. József írta meg, hogy Dobrevék már úgy beszélnek a jövő évi győzelemről, mintha már múltidő lenne. Amiről persze szintén szó sincs. Ez azonban nem zavarja Dobrevet, hogy már látszólagos kormányfői minőségben írjon levelet az Európai Bizottság elnökének, hogy „tartsanak fenn az uniós beszerzésnél szabad kapacitást, hogy a választások után az új kormány visszaléphessen az oltóanyag-beszerzési rendszerbe, és mi magyarok is kaphassunk Pfizer-oltásokat, ha szükségünk lesz rá.”

Dobrevet az sem zavarta, hogy

Orbán Viktor éppen a péntek reggeli rádióinterjújában számolt be róla, hogy annyi vakcinánk van, hogy 2022 második feléig rendben vagyunk, amikor pedig megkezdődik a magyar oltószer gyártása.
Ám még csak most jön a feketeleves: finoman lekommunistázta a Fideszt.
Na de sebaj, hátha kijózanodik arra a hírre, hogy Bősz Anették hatalmas rajongótáborát fogja mozgósítani, hogy a gyurcsányista párt jelöltjét támogassák (hogy az majd ki lesz, azt csak Ferenc testvér tudhatja...)
Amíg a baloldal a koncon marakodik a hatalomért cserébe, addig a magyar miniszterelnök bejelentette, hogy be lett oltva az ötmilliomodik magyar hazánkban. Tegyük hozzá: mindez a csíksomlyói búcsú napján, és Pünkösd napja előtt egy nappal!
Így aztán a köztereken mától nem kötekező a szájat és orrot maszkkal eltakarni.
Megkezdődhet az újraindítás!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére