Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal jelöltje újságírót szidalmazott, a kormány segít a károsult gazdákon

888.hu

2022.02.03. 20:00

A hódmezővásárhelyi polgármester megint kijött a sodrából. Csütörtökön reggel tart Kormányinfót Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra. Újabb információk derültek ki Hadházy Ákos állítólagos gyermekbántalmazásáról.

A Mozaik Kör szerda este szervezett egy beszélgetést Márki-Zay Péterrel, ugyan rendezvény alatt nem forgathattunk, viszont előtte és utána igyekeztünk a baloldal miniszterelnök-jelöltjének kérdéseket feltenni. A szerepek azonban egy pillanatra felcserélődtek. Ön ennyire aberrált? – kérdezte Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje a 888.hu újságírójától.

A csütörtöki Kormányinfón szóba került többek között a járvány kezelés mellett a gázbeszerzés kérdése és a szélkárosult gazdák helyzete is. Gulyás Gergely beszélt arról az orosz kapcsolatok nem függetleníthetőek a hazai energiabiztonságtól. A miniszterelnökséget vezető miniszter áttekintette a februárban életbe lépő szabályokat is.

Hadházy Ákos többször is bántalmazta nevelt fiát, amikor az négy-öt éves volt – legalábbis ezt állítja a gyermek édesapja azokban a gyámhatósági iratokban, amik most a Bors birtokába kerültek. A hatósági vizsgálat végül azzal zárult, hogy a szülők vállalták a gyermekjóléti központtal való együttműködést. De mi történhetett a családban? IDE kattintva többet is meg tudhat az ügyről.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére