Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

A '22-es energiacsapda és az ukrán „védelemexport”

888

2022.08.01. 19:59

 

Cumi van Berlinben, mert egyáltalán nem biztos, hogy télen lesz elég gáz a német háztartások melegen tartására, az emberek más megoldásokat próbálnak keresni a fagyhalál elkerülése érdekében.

Szakértők, ipari szövetségek és energiaszolgáltatók arra figyelmeztetnek, hogy a fűtőventilátorok vagy radiátorok tömeges használata térdre kényszerítheti az elektromos hálózatot.

A fa vagy a palackozott gáz iránti roham mellett a vállalatok az utóbbi időben az elektromos fűtőtestek, radiátorok és ventilátoros fűtőtestek iránti érdeklődés erőteljes növekedését tapasztalta. A kereslet megduplázódott az előző évhez képest.

 

 

Aztán itt van egy ráérős ukrán képviselő, aki többfrontos „védekező háborút” vizionál:

Olekszij Honcsarenko parlamenti képviselő úgy reagált a szerb-koszovói konfliktusra vasárnap este, hogy:

Ha Szerbia megszállja Koszovót, meg kell védenünk a koszovóiakat. Ukrajna készen áll arra, hogy a csapatainkkal a helyszínen cselekedjünk. Szerbia megpróbál agresszív háborút indítani. Pontosan Putyin módszere szerint. Mint mondtam, Szerbia Putyin trójai falova Európában.”

 

Az, hogy mindehhez honnan számít fegyverre, pénzre, katonára, egyelőre nem derült ki. De lehet egy sejtésünk, hogy nem keletről vagy délről.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére