Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 –Erről szólt a szombat: #freeSZFE, leégett menekülttábor, erdőtűz a nyugati parton

888.hu

2020.09.12. 19:59

Egyre több színész áll ki a SZFE átalakítása mellett, az elmúlt 120 év legbrutálisabb erdőtüze tombol Oregon államban, megy a csikicsuki, hogy hova tegyenek 36 ezer migránst, akik magukra gyújtották a leszboszi menekülttábort.

Kezdjük két jó hírrel

Egyre több színész áll ki az SZFE átalakításának szükségessége mellett. Ma Gregor Bernadett mesélt el néhány olyan dolgot az egyetem mellett tüntető fiataloknak, ami talán megváltoztathatja a véleményüket.

Mi voltunk az első kísérleti osztály

„Az jár a fejemben a több századik free szfe posztot látva, hogy vajon akik őszinte hittel, lázadva tüntetnek, tisztában vannak-e bizonyos tényekkel... 1991-től 1995-ig voltam az intézmény hallgatója. Mi voltunk az első kísérleti osztály, a harmadik rostát egy hét kőkemény műhelymunka előzte meg. A döntő vizsgán a Mesél a bécsi erdő című darabból kellett jelenetet csinálni.

 

Egyre magasabbra szökik a feketék körében Trump támogatottsága, ami ugyan még mindig csak a 20 százalékot közelíti, ez is történelmi eredménynek számít. Néhány csatatérállamban élet-halál kérdése lehet, hogy az elnököt mennyire támogatja a fekete lakosság.

BREAKING | Trump támogatottsága megduplázódott a feketék körében

2016-ban a fekete szavazók kilenc tizede adta voksát a Demokrata Pártra, és mindössze 8 százalékuk támogatta Trumpot, ami nem meglepő annak fényében, hogy az előző 8 évben Amerika első fekete elnökét indították a demokraták Obama személyében. Ez a szám még néhány hónapja is hasonló volt, egészen – ironikus módon – George Floyd haláláig, amikor is [...]

És akkor a két rossz

Még mindig nem sikerült megfékezni az elmúlt 120 év legsúlyosabb erdőtüzét, ami az Egyesült Államok nyugati partján tombol, és főképp Oregon állam déli és Kalifornia állam északi részét érinti. A halálos áldozatok száma szerencsére alacsony, de rengeteg embernek semmisült meg az otthona.

Többen meghaltak az Egyesült Államok nyugati partján tomboló erdőtüzekben

Az Egyesült Államok nyugati részén számos államban, köztük Utah-ban, Wyomingban, Arizonában, Coloradóban és Idahóban is erdőtüzek tombolnak – közölték az illetékes hatóságok. Csaknem 28 ezer tűzoltó van bevetésben a térségben, munkájukat Kaliforniában kétszáz katona is segíti. A tüzek miatt a levegő minősége sok helyen elérte az egészségkárosító szintet – tájékoztatott a CNN orvosokra hivatkozva.

Európában minden arról a 36 ezer migránsról szólt, akik néhány napja magukra gyújtották Leszbosz szigetét, hogy ezzel kényszerítsék ki áthelyezésüket – abban reménykedve, hogy erre nem Görögországon belül kerül sor, hanem megsajnálják és átveszik őket a svédek vagy németek. Az uniós államok egy része át is vett néhányat, de szomszédaink szinte mind elzárkóztak ettől.

Ljubljana és Zágráb befogad néhány gyereket a leégett leszboszi migránstáborból

Szlovénia kész négy kísérő nélküli gyereket befogadni – jelentette az STA hírügynökség a ljubljanai belügyminisztériumra hivatkozva. A Vecernji List című horvát napilap az ottani belügyminisztériumra hivatkozva pedig azt közölte, hogy Zágráb hajlandó befogadni 12 kísérő nélküli gyereket a leégett leszboszi migránstáborból. Az APA osztrák hírügynökség megjegyzi, hogy mindkét nyugat-balkáni országban konzervatív kormány van hatalmon, amelyek [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére