Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 | Puskával lőttek meg egy papot Franciaországban, Ausztria is bekaranténozza magát decemberig

888.hu

2020.10.31. 19:59

Már napoknak kell csak eltelnie két merénylet között Franciaországban. 10 nap sem kellett hozzá, hogy a történelemtanár lefejezése után egy templomot akarjanak felgyújtani, majd Nizzában ismételjék meg a tragédiát, végül ma egy papot lőttek meg puskával, miközben az a templomkaput akarta bezárni.

Macron eközben az Al-Dzsazírának nyilatkozik arról, hogy megérti a muszlimok haragját, de azért nem kéne.

BREAKING | Újabb merénylet Franciaországban, egy papra lőttek rá

Rálőttek egy ortodox papra a közép-franciaországi Lyonban egy görög templom közelében, a támadó elmenekült – közölte a helyi rendőrség szombat délután. A görög állampolgárságú pap éppen a templomot zárta be, amikor egy puskával kétszer rálőttek. A papot súlyos állapotban kórházba szállították, a mentősöknek azt mondta, hogy nem ismeri a támadóját.

Franciaország, Anglia és egy sor kisebb állam után Ausztria is lehúzza a rolót: decemberig bezárják a konditermeket, boltokat, múzeumokat, gimnáziumokat és egyetemeket, és részleges kijárási tilalmat vezetnek be.

BREAKING | Kurz decemberig lezárja Ausztriát

Ausztriában keddtől a profi sportok kivételével betiltanak minden rendezvényt, bezárnak a színházak, a múzeumok, az uszodák és a konditermek, a vendéglátóhelyek pedig csak kiszállítást vállalhatnak – jelentette be Sebastian Kurz osztrák kancellár szombaton. A hotelek sem fogadhatnak vendégeket. A veszteségek 80 százalékát az állam megtéríti.


 

A reformáció napját ünnepelte ma a magyar lakosság protestáns fele.

„Ezután is készek vagyunk a református egyház mellett állni„

A kormány ezután is kész a Magyarországi Református Egyház mellett állni, amikor majd az országos tisztújításuk után „új lendülettel fognak a magvetéshez, a vetés gondozásához és a betakarításhoz” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton, a reformáció emléknapján a csömöri református templom felépüléséért tartott hálaadó istentiszteleten.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére